Football Talk

Άγιαξ - Μαρσέιγ 3-3: Οι Μασσαλοί γύρισαν από την... κόλαση και με Ομπαμεγιάνγκ «τσίμπησαν» το βαθμό! (video)

Άγιαξ - Μαρσέιγ 3-3: Οι Μασσαλοί γύρισαν από την... κόλαση και με Ομπαμεγιάνγκ «τσίμπησαν» το βαθμό! (video)
Είδε τον Αίαντα να της βάζει δύσκολα, να προηγείται με 2-0 στο πρώτο εικοσάλεπτο, όμως με πρωταγωνιστή τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, πήρε την ισοπαλία στην Ολλανδία και άφησε μόνη πρώτη την ΑΕΚ στον όμιλο.
Απίστευτη ματσάρα χωρίς νικητή στο Άμστερνταμ και κερδισμένη την... ΑΕΚ. Άγιαξ και Μαρσέιγ έδωσαν μία τρομερή παράσταση και με πρωταγωνιστή τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, οι Μασσαλοί επέστεψαν από την «κόλαση» και τσίμπησαν το βαθμό.
Χορταστικό ματς στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» με τους Άγιαξ και Μαρσέιγ να μοιράζονται βαθμούς. Ο «Αίαντας» ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και μόλις στο 9΄πήρε... κεφάλι στο σκορ με τον Κάρλος Μπόρζες. Δεν έμεινε όμως εκεί. Δέκα λεπτά αργότερα «κεφαλαιοποίησε» την ανωτερότητά του με ένα δεύτερο γκολ με τον Μπέργκχαους να πετυχαίνει το 2-0 και να δίνει «μαξιλαράκι ασφαλείας». Τους Μασσαλούς όμως, δεν πρέπει να τους ξεγράφεις.

Στο 23' ο Τζόναθαν Κλάους μείωσε σε 2-1 ενώ ένα τέταρτο αργότερα έφερε και το ματς στα ίσα με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Στην εκκίνηση του δευτέρου μέρους ο Κένεθ Τέιλορ αποκατέστησε την τάξη όμως όχι για πολύ. Ο σταρ των Μασσαλών δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, έστειλε ξανά τη μπάλα στο πλεκτό και έγραψε το τελικό 3-3. Η Μαρσέιγ μάλιστα θα μπορούσε να είχε «κλέψει» και το ματς, κυριαρχώντας μέχρι το φινάλε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0