Football Talk

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 2-3: Τα λάθη και η αστοχία των «ερυθρόλευκων» χάρισαν το τρίποντο στους Γερμανούς

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 2-3: Τα λάθη και η αστοχία των «ερυθρόλευκων» χάρισαν το τρίποντο στους Γερμανούς

Το λάθος του Φρέιρε μαζί με την απροσεξία του Ρέτσου ήταν καθορίστηκα για την αναμέτρηση και μαζί με το γκολ του Φίλιπ, η Φράιμπουργκ έφυγε από το Γεώργιος Καραϊσκάκης με το διπλό, αφήνοντας τον Ολυμπιακό με το… κρίμα.

Απογοητευτική ήταν η πρεμιέρα του Europa League, για τον Ολυμπιακό. Όχι τόσο για την εικόνα αλλά κυρίως για το αποτέλεσμα καθώς οι «ερυθρόλευκοι» άξιζαν σίγουρα κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση απέναντι στην Φράιμπουργκ.

Τα γκολ του Ελ Κααμπί δεν ήταν αρκετά και οι Γερμανοί πανηγύρισαν ένα άκρως σημαντικό τρίποντο για την συνέχεια των ομίλων.

Τρομερή τριπλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 6’ αλλά κανένας εκ των Ελ Κααμπί, Φορτούνη και Μπιέλ δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα των Γερμανών.

Στο 9’ ο Φρέιρε έκανε κάκιστο γύρισμα προς τον Πασχαλάκη με τον Σάλαϊ να μπαίνει στην φάση και να «εκτελεί» ιδανικά τον Έλληνα κίπερ για το 1-0. Η Φράιμπουργκ «πάγωσε» το καυτό Καραϊσκάκης μετά το δυνατό ξεκίνημα του Ολυμπιακού.

Ο Ρόντινεϊ βρήκε εξαιρετικά το φορ των «ερυθρόλευκων» και εκείνος δεν αστόχησε από κοντινή απόσταση για το 1-1. Ο Ελ Κααμπί «τιμώρησε» ιδανικά την ασταθή άμυνα της Φράιμπουργκ στο 40’.

Ο Ρέτσος πάτησε το Ντοάν εντός περιοχής με τον διαιτητή να δίνει ανεπανάληπτη ευκαιρία στον Ιταλό μεσοεπιθετικό της Φράιμπουργκ, που δεν αστόχησε για το 2-1. Ο Πασχαλάκης ακούμπησε την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ, με τον Γκρίφο να πανηγυρίζει στο 45+6’.

Στο 48ο λεπτό ο Ιμπόρα έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Ατουμπολού ήταν «παρών» και έδιωξε την μπάλα.

Η ισοφάριση ήρθε από τον ήρωα της βραδιάς Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός με προβολή από την μπαλιά του Φορτούνη έστειλε την μπάλα με άνεση στα δίχτυα για το 2-2.

Η Φράιπουργκ όμως δεν είχε πει την… τελευταία της λέξη καθώς ο Φίλιπ μετά από μία κακή απομάκρυνση μέσα στην «ερυθρόλευκη» περιοχή ανάγκασε τον Πασχαλάκη να μαζέψει για τρίτη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του στο 86’ κάνοντας το 3-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ν. Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Ορτέγκα, Εσε (24’ Ιμπόρα), Καμαρά, Μασούρας, Μπιέλ (46’ Ποντένσε), Φορτούνης, Ελ Κααμπί

Φράιμπουργκ (Κ. Στράιχ): Ατουμπολού, Κίμπερλ, Γκίντερ, Λάινχαρτ, Σμιντ (Σιλντίλια), Χέφλερ, Εγκεστάιν, Ντόαν, Σάλαϊ, Γκρίφο, Χέλερ



Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0