Football Talk

Βρήκε... ζόρια αλλά έκανε το καθήκον της η Άιντραχτ! (video)

Βρήκε... ζόρια αλλά έκανε το καθήκον της η Άιντραχτ! (video)
«Κρύος ιδρώτας» έπιασε τους φίλους της Άιντραχτ μέχρι να ακούσουν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στην πρεμιέρα του Europa Conference League κόντρα στην Αμπερντίν (2-1), όμως ακόμα και έτσι οι «αετοί» της Φρανκφούρτης πήραν το ζητούμενο και ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του 7ου ομίλου.
Πιο δύσκολα απ΄ ότι θα περίμεναν οι περισσότεροι ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη και τους ομίλους του Europa Conference League η Άιντραχτ. Όμως ακόμα και έτσι η ουσία επετεύχθε και οι «αετοί» της Φρανκφούρης έβαλαν τρεις βαθμούς στο... σακούλι τους.
Η κάτοχος της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης του 2022, επιβλήθηκε με 2-1 της Αμπερντίν στη Γερμανία με τη διαφορά ποιότητας να γέρνει εν τέλει την πλάστιγγα.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ροντέο, με την Άιντραχτ να παίρνει προβάδισμα στο 11΄ από την άσπρη βούλα με τον Μαρμούς και τους Σκωτσέζους να ισοφαρίζουν στα μισά του πρώτου μέρους με τον Πολβάρα από ασίστ του Ντέλβιν
Στο δεύτερο 45λεπτο, η ΑΕΚ ήταν ανώτερη, είχε την κατοχή και εν τέλει στο 61' δικαιώθηκε με το τέρμα του Κοχ. Μετά το προβάδισμα έπεσε ο ρυθμός του αγώνα με τους Γερμανούς να κρατούν την νίκη χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα παρά τις προσπάθειες της Αμπερνίν.
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0