Football Talk

Τότε ο Ελ Αραμπί, τώρα ο… Ελ Κααμπί: Οι Μαροκινοί του Ολυμπιακού «πληγώνουν» τους Γερμανούς στο Καραϊσκάκης (video)

Τότε ο Ελ Αραμπί, τώρα ο… Ελ Κααμπί: Οι Μαροκινοί του Ολυμπιακού «πληγώνουν» τους Γερμανούς στο Καραϊσκάκης (video)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Φράιμπουργκ (3-2), όμως ο Ελ Κααμπί «ντύθηκε»… Ελ Αραμπί και σκόραρε για τους «ερυθρόλευκους» σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης απέναντι σε Γερμανούς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός «πλήρωσε» τα… λάθη του και την αστοχία του και έχασε από τη Φράιμπουργκ εντός έδρας (3-2), στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League. Ωστόσο, είδε τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να βρίσκει δίχτυα (δις) μετά από ασίστ των Ρόντινεϊ (40’) και Κώστα Φορτούνη (75’) και «θύμισε» έναν άλλο… Μαροκινό.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν σκοράρει στο «σπίτι» τους στη περσινή θητεία τους στη 2η τη τάξει διοργάνωση, όμως το προτελευταίο τους γκολ είχε έρθει από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί απέναντι σε μία άλλη… γερμανική ομάδα.

Τότε, ήταν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αυτή η οποία βρέθηκε στον Πειραιά, τον Νοέμβριο του 2021 και είδε έναν Μαροκινό να την «πληγώνει». Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι αυτός που έκανε το συρτό γύρισμα και ο πρώην επιθετικός της Αλ Ντουχαίλ την κατεύθυνε στον ουρανό των δικτύων.

Οι Γερμανοί κατάφεραν να αντιδράσουν γρήγορα, είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 πέντε λεπτά αργότερα και έκαναν την ανατροπή για να φύγουν με το «διπλό». Παράλληλα και η Φράιμπουργκ κατάφερε να βρει «απάντηση» στα γκολ του Ελ Κααμπί και φρόντισε να φύγει κι αυτή με νικηφόρο αποτέλεσμα από την Ελλάδα.

Οι Μαροκινοί του Ολυμπιακού την… κάνουν τη δουλειά και οι «ερυθρόλευκοι» θα στοχεύσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία, όπως έκαναν και πέρυσι…

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0