Football Talk

ΑΕΚ: Τζιμπρίλ Σιντιμπέ το έκανες ξανά – Δεύτερο γκολ με κεφαλιά στην Ευρώπη και αυτό κόντρα σε Άγγλους (video)!

ΑΕΚ: Τζιμπρίλ Σιντιμπέ το έκανες ξανά – Δεύτερο γκολ με κεφαλιά στην Ευρώπη και αυτό κόντρα σε Άγγλους (video)!

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο και ο Τζιμπρίλ Σιντεμπέ το απέδειξε περίτρανα στο Amex. Ο Γάλλος αμυντικός της «Ένωσης» έστειλε τη μπάλα στις… αράχνες του Στιλ, σκόραρε για δεύτερη φορά στην ευρωπαϊκή του καριέρα με το κεφάλι και πάλι κόντρα σε Άγγλους (Τότεναμ). Βλέπει Νησί και… αφηνιάζει.

Φουριόζα έχει ξεκινήσει στον αγγλικό νότο η ΑΕΚ, «παγώνοντας» το Amex και αυτό το οφείλει εν πολλοίς και στην άπιαστη κεφαλιά του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου της πρεμιέρας των «κιτρινόμαυρων» στους ομίλους του Europa League απέναντι στη Μπράιτον, η τηλεκατευθυνόμενη σέντρα (από κόρνερ) του Χατζισαφί βρήκε το κεφάλι του Γάλλου πλάγιου μπακ και αυτή κατέληξε στο βάθος της εστίας του Στιλ.

Όσο και αν ακούγεται μη συνηθισμένο για αμυντικό, αυτό δεν είναι το πρώτο γκολ του Σιντιμπέ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, το έχει κάνει ξανά το Νοέμβρη του 2016 όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μονακό.

Στο 48ο λεπτό της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων σε μια χρονιά που η ομάδα από το Πριγκιπάτο, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο, έφτασε μέχρι την 4αδα στα «αστέρια», ο νυν αμυντικός της ΑΕΚ με μία καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Γιορίς και έβαλε το… νερό στο αυλάκι. Ένα άκρως σημαντικό γκολ που σε συνδυαμό με το αυτό του Λεμάρ (από ασίστ του Σιντιμπέ) «κλείωσε» την πρόκριση των Μονεγάσκων στους «16». Βλέπει Βρετανούς και τους… εκτελεί ο έμπειρος Γάλλος.

Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0