Football Talk

ΛΑΣΚ - Λίβερπουλ 1-3: Ο Νούνιες είχε διάθεση και γύρισε το ματς... μόνος του! (video)

ΛΑΣΚ - Λίβερπουλ 1-3: Ο Νούνιες είχε διάθεση και γύρισε το ματς... μόνος του! (video)

Δυσκολεύτηκε, χρειάστηκε προσπάθεια, τρέξιμο και καλή εμφάνιση για να τα καταφέρει, αλλά η Λίβερπουλ πανηγύρισε το τρίποντο απέναντι στη ΛΑΣΚ, στην πρώτη αγωνιστική του 5ου ομίλου του Europa League.

Δυσκολεύτηκε, χρειάστηκε προσπάθεια, τρέξιμο και καλή εμφάνιση για να τα καταφέρει, αλλά η Λίβερπουλ πανηγύρισε το τρίποντο απέναντι στη ΛΑΣΚ, στην πρώτη αγωνιστική του 5ου ομίλου του Europa League. Την ίδια ώρα, η Άστον Βίλα ηττήθηκε στη Βαρσοβία με 3-2 από τη Λέγκια, σε ένα ματς που έδειξε να της «στραβώνει» από την αρχή.

Ήταν δεδομένο πως ο Γιούργκεν Κλοπ θα προέβαινε σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, η Λίβερπουλ περιέλαβε για πρώτη φορά στην βασική της ενδεκάδα τον Μπεν Ντόακ και τον Ράιαν Γκράβενμπερχ, ο Κώστας Τσιμίκας αντικατέστησε τον Άντι Ρόμπερτσον και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ήταν ξανά διαθέσιμος, μετά από 20 ημέρες.

Προφανώς και θα την επηρέαζαν οι τόσες πολλές προσθαφαιρέσεις στο αρχικό της σχήμα, γεγονός που είχε ως συνέπεια να βρεθεί πίσω στο σκορ, στο 14ο λεπτό, έπειτα από το τρίτο κόρνερ της ΛΑΣΚ στο παιχνίδι. Η απόκρουση της μπάλας δεν κατέληξε πολύ μακριά από την περιοχή και το υπέροχο γκολ του Φλέτσερ, έφερε το 1-0 για τους γηπεδούχους!


Οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν να πιέζουν, με στόχο να «απαντήσουν» πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, αλλά η κεφαλιά του Ντάργουιν Νούνιες σταμάτησε από τον Λαβάλ, μέσα στη μικρή περιοχή, στο 35ο λεπτό.

Ωστόσο, ό,τι δεν κατάφερε να κάνει πριν το τέλος του πρώτου μέρους, έλαβε χώρα σε επτά λεπτά. Ο Νούνιες έκανε το 1-1 με πέναλτι, ο Λουίς Ντίας ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 63’ και από εκεί και πέρα, η Λίβερπουλ έπρεπε  απλώς να διατηρήσει το προβάδισμά της!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0