Football Talk

ΠΑΟΚ: «Ασπρόμαυρη» ευρωπαϊκή ανατροπή από το… σόου του Ζίβκοβιτς με την Αϊντχόφεν! (video)

ΠΑΟΚ: «Ασπρόμαυρη» ευρωπαϊκή ανατροπή από το… σόου του Ζίβκοβιτς με την Αϊντχόφεν! (video)

Χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστεί όταν όμως ένιωσε άνετα, έφερε την πρεμιέρα του… τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έκανε το εις βάρος του 1-0 του πρώτου ημιχρόνου, 3-2 υπέρ του στο δεύτερο μέρος στη Φινλανδία και θυμήθηκε τα πεπραγμένα του στην άδεια Τούμπα απέναντι στην Αϊντχόφεν τρία χρόνια πίσω με τα «όργια» του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και την αποκάλυψη, Χρήστο Τζόλη.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έδειξε το σθένος του στη Φινλανδία, δεν λύγισε βρισκόμενος πίσω στο σκορ και με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και έφυγε με το διπλό από την έδρα της Ελσίνκι.

Παραδοσιακά η «ασπρόμαυρη» πρεμιέρα σε ευρωπαϊκό όμιλο φέρνει… ζόρια στον ΠΑΟΚ, πόσω δε μάλλον ως προς την επιθετική του συγκομιδή στα πρώτα 45 λεπτά. Όχι όμως και αυτή τη φορά. Η αρμάδα του Λουτσέσκου βρέθηκε στα «σχοινιά», όμως θυμήθηκε ότι το έχει ξαναγυρίσει. Νοστάλγησε τη μεγαλειώδη εμφάνιση του δευτέρου μέρους τρία χρόνια πίσω κόντρα στην Αϊντχόφεν και είπε να το ξανακάνει.

Τότε ήταν ο Ζίβκοβιτς εκείνος που κρατούσε τη σημαία της… επανάστασης, με τους Σβαμπ και Τζόλη άξιους συμπαραστάτες στην άδεια λόγω περιορισμών του Covid-19, Τούμπα. Αυτή τη φορά ήταν η ομαδική πίστη για ανατροπή και η πολυφωνία. Ένας ανατρεπτικός ΠΑΟΚ που δεν εγκαταλείπει ποτέ εμφανίστηκε και στον συνθετικό χλοοτάπητα του Ελσίνκι και έκανε τους φίλους του περήφανους.

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0