Football Talk

Ο «Τσίμι» γύρισε στο Europa League: Από το Γουλβς - Ολυμπιακός, βασικός στο ΛΑΣΚ - Λίβερπουλ!

Ο «Τσίμι» γύρισε στο Europa League: Από το Γουλβς - Ολυμπιακός, βασικός στο ΛΑΣΚ - Λίβερπουλ!

Στην βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος επιστρέφει στο Europa League, τρία χρόνια μετά τη τελευταία του παρουσία. Αντικαθιστά τον Άντι Ρόμπερτσον, τελευταίο του παιχνίδι η ήττα του Ολυμπιακού στο «Μολινό» από τη Γουλβς!

Είναι δεδομένη η ανανέωση του συμβολαίου του και η παραμονή του στο «Άνφιλντ» μέχρι το καλοκαίρι του 2027, και αισίως, ο Κώστας Τσιμίκας ξεκινά για πρώτη φορά φέτος στο αρχικό σχήμα της Λίβερπουλ, αντικαθιστώντας τον Άντι Ρόμπερτσον.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αντιμετωπίζει τη ΛΑΣΚ εκτός έδρας, στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου, και ο Έλληνας μπακ είναι έτοιμος για την πρώτη του εμφάνιση στο Europa League, μετά από τρία χρόνια.

Πότε ήταν η τελευταία φορά; Τον Αύγουστο του 2020, όταν ο Ολυμπιακός ταξίδευε στην Αγγλία για να συναντήσει τη Γουλβς, μετά το 1-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Άπαντες θα θυμούνται αυτή την αναμέτρηση, με τον Κώστα Τσιμίκα να παίζει 90 λεπτά, αλλά την ελληνική ομάδα να ηττάται από τους «λύκους» με 1-0, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό.

Συνολικά, πρόκειται για τη δεύτερη φετινή εμφάνιση του Κώστα Τσιμίκα, μετά τα τέσσερα λεπτά που αγωνίστηκε στο «Άνφιλντ», κόντρα στην Μπόρνμουθ, σε επίπεδο Premier league!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0