Football Talk

Μπαλτάκος: «Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών, όρισε Έλληνα!»

Μπαλτάκος: «Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών, όρισε Έλληνα!»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, εξαπέλυσε «βέλη» στον επικεφαλή της ΚΕΔ,  Στιβ Μπένετ για τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ.

Στον Στιβ Μπένετ απέδωσε τις ευθύνες για τον μη ορισμό ξένου διαιτητή στο ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος. Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας, επιβεβαίωσε πως ορίζεται (αν και ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί ορισμοί από την ΕΠΟ) Έλληνας στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά η δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου:

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της SL1.

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητή ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας.

Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0