Football Talk

Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3: «Ξύπνησε», αλλά ήταν αργά και… τιμωρήθηκε στη Γερμανία! (video)

Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3: «Ξύπνησε», αλλά ήταν αργά και… τιμωρήθηκε στη Γερμανία! (video)

Σπουδαία νίκη, ακόμη πιο εύκολη από ό,τι αναδεικνύει το τελικό αποτέλεσμα, πανηγύρισε η Μπάγερν Μονάχου επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Γερμανία, με το τελικό 4-3 να προκύπτει στο φινάλε. Ξεχώρισε ο Κέιν, αρνητικός πρωταγωνιστής ο Αντρέ Ονάνα, σκόραρε δις ο Καζεμίρο!

Η Γιουνάιτεντ έκανε ξεκίνημα το οποίο δεν θα μπορούσε να περιμένει ούτε ο κόσμος της. Έπειτα απ' όσα έχουν συμβεί, την ήττα από την Μπράιτον στο πρωτάθλημα, τις αναταράξεις, τους τραυματισμούς και την γεμάτη ταλαιπωρία καθημερινότητα, η ομάδα του Τεν Χαγκ έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Μάλιστα, στα πρώτα λεπτά του ματς ο Έρικσεν δοκίμασε τα ρεφλέξ του Ούρλιχ! Ο Αλφόνσο Ντέιβις από αριστερά ήταν εκείνος που ήθελε την μεγαλύτερη προσοχή από τους “κόκκινους διαβόλους”, οι οποίοι τελικά στο 28' δέχθηκαν το γκολ από τεράστιο λάθος του Αντρέ Ονάνα...

 

Ο Σανέ άλλαξε την μπάλα με τον Κέιν και στο σου που επιχείρησε, ο πορτιέρε της Γιουνάιτεντ δεν υπολόγισε καθόλου καλά, έχασε την μπάλα από τα χέρια του και την μάζεψε από το βάθος της εστίας του.

Πολύ γρήγορα οι Βαυαροί εκμεταλλεύτηκαν και επένδυσαν στον ψυχολογικό αντίκτυπο που είχε για την Γιουνάιτεντ το γκολ που δέχθηκε, με το σύνολο του Τούχελ να φτάνει στο 2-0! Από αριστερά ο Μουσιάλα έκανε την κούρσα νικώντας τον Νταλότ, κέρδισε και την κόντρα και “έστρωσε” στον Γκνάμπρι που πλάσαρε εύκολα για το 2-0. Ο σύλλογος του Μάντσεστερ πάλευε πλέον ανάμεσα στην ανάγκη γι' αντίδραση και την ανάγκη να σταματήσει την Μπάγερν διορθώνοντας τα λάθη.


Το πρώτο σκέλος το πέτυχε το σύνολο του Τεν Χαγκ. Στο 47' από ωραία συνεργασία των Μπρούνο, Καζεμίρο και Ράσφορντ, ο Χόιλουντ έγινε τελικός αποδέκτης για το αριστερό πλασέ και ευνοήθηκε από κόντρα για να μειώσει σε 2-1. Το δεύτερο σκέλος όχι. Δηλαδή έγινε κι άλλο λάθος που ευνόησε την Μπάγερν. Αυτή τη φορά η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Έρικσεν σε κεφαλιά του Ουπαμεκανό στο 52' και ο Κέιν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 3-1 για την Μπάγερν.


Λίγο αργότερα είχε δοκάρι ο Σανέ, η Μπάγερν είχε πλέον χαλαρώσει και το απολάμβανε αφού είχε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων και η Γιουνάιτεντ υπέστη ακόμα μια πολύ κακή μέρα στη δουλειά... Στο 88' και... κατά τύχη ο Καζεμίρο πάτησε την μπάλα στην περιοχή των Γερμανών, γλίστρησε, μπέρδεψε τον αμυντικό που ήταν πάνω του και πεσμένος στο έδαφος σούταρε στα δίχτυα. Ακόμα και τότε, όμως η Μπάγερν δεν θα επέτρεπε στους Άγγλους να ελπίσουν. Ο Μίλερ προειδοποίησε με δοκάρι στο 90' + 1' και αμέσως μετά από εκπληκτική μπαλιά του Κίμιχ, ο Τελ κοντρόλαρε με το γόνατο και «κεραυνοβόλησε» τα δίχτυα του Ονάνα για το 4-2 που και πάλι δεν θα ήταν τελικό σκορ! Αυτό διαμορφώθηκε από την κεφαλιά του Καζεμίρο μπροστά από τον Ούρλιχ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο στο 90' + 5'. 

Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ): Ούλραϊχ – Λάιμερ, Ουπαμεκανό, Κιμ, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Σανέ (87’ Τελ), Μουσιάλα (75’ Σουπό Μοτίνγκ), Γκνάμπρι (63’ Κομάν) – Κέιν (87’ Μίλερ).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονάνα – Νταλό, Λίντελοφ, Μαρτίνες, Ρεγιλόν – Κασεμίρο, Έρικσεν (69’ ΜακΤόμινεϊ) – Πεγίστρι (81’ Γκαρνάτσο), Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ – Χόιλουντ (81’ Μαρσιάλ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0