Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης - Ουνιόν Βερολίνου 1-0: Τζουντ Μπέλιγχαμ, εσύ… σούπερ σταρ! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης - Ουνιόν Βερολίνου 1-0: Τζουντ Μπέλιγχαμ, εσύ… σούπερ σταρ! (video)

Απίστευτη νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε με 1-0 της Ουνιόν Βερολίνου, χάρη σε ένα ακόμη γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της!

Απίθανο. Συνέβη ξανά. Το έκανε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο Άγγλος σκόραρε στο 93ο λεπτό και η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε στο φινάλε την Ουνιόν Βερολίνου με 1-0.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο: Προσπάθησε πάρα πολύ η Ουνιόν Βερολίνου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Champions League, με τη «Βασίλισσα» να κυριαρχεί, να δοκιμάζει τα πάντα, αλλά να μοιάζει πως δεν θα κατάφερνε να φτάσει στην έκτη συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Ισπανοί κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, αλλά η ατυχία και η… αστοχία τους, έδειχνε πως πολύ δύσκολα το 6χ6 θα είναι γεγονός.

Η πρώτη καλή στιγμή για τη Ρεάλ, έλαβε χώρα στο 6ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Χοσέλου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Η πίεση συνεχίστηκε, αλλά οι Γερμανοί αμύνθηκαν σωστά, πράγμα που δεν θα μπορούσαν να πράξουν όμως και στο δεύτερο μέρος, όταν η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βελτίωσε χαρακτηριστικά την απόδοσή της.

Στο 51’ ο Ροντρίγκο νικήθηκε από κοντά από τον Ρένοφ, ενώ στη συνέχεια της φάσης, η προσπάθεια του Βραζιλιάνου κατέληξε στο δεξί δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα της Ουνιόν.

Το σουτ του Καμαβινγκά αποκρούστηκε και πάλι από Ρένοφ, ενώ τρία λεπτά μετά, ο Χοσέλου επιχείρησε να κάνει το 1-0, όμως ο Ρένοφ ήταν στη σωστή θέση και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Δέκα λεπτά μετά, στο 63ο λεπτό, ο Χοσέλου είδε τον τερματοφύλακα της Ουνιόν να προβαίνει στην απόκρουση της… ζωής του, με την μπάλα να σταματά και πάλι στο δοκάρι και εν συνεχεία να απομακρύνεται.


Ο χρόνος κυλούσε, το 0-0 παρέμενε και η Ρεάλ Μαδρίτης χρειαζόταν και πάλι τον ήρωά της. Και τον βρήκε στο πρόσωπο του Τζουντ Μπέλιγχαμ. Έπειτα από κόρνερ, ο Άγγλος είδε την μπάλα να καταλήγει στα πόδια του, στη μικρή περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σκοράροντας για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Champions League με τη «Βασίλισσα»!


Ρεάλ Μαδρίτης:
Κέπα, Βάθκεθ, Ρίντιγκερ, Αλάμπα, Νάτσο (73' Γκαρθία), Μόντριτς (81' Ντίαθ), Τσουαμενί (66' Βαλβέρδε), Καμαβινγκά (66' Κρόος), Μπέλιγχαμ, Χοσέλου, Ροντρίγκο

Ουνιόν Βερολίνου: Ρένοβ, Μπονούτσι (80' Τζάκελ), Ντοέκι, Λέιτε, Γιουράνοβιτς, Τουσάρ (84' Κεμλέιν), Κραλ, Λαϊντουνί (66' Άαρονσον), Γκόζενς, Μπέρενς (66' Βόλαντ), Μπέκερ (81' Φοφανά)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0