Football Talk

Τρομερός Ρέινα: «Είχα φόβο και... μαλλιά, όταν έπαιξα τελευταία φορά με τον Παναθηναϊκό»

Τρομερός Ρέινα: «Είχα φόβο και... μαλλιά, όταν έπαιξα τελευταία φορά με τον Παναθηναϊκό»
Ένα άκρως ιδιαίτερο σχόλιο από τον Πέπε Ρέινα, ο οποίος θυμάται πολύ καλά το τελευταίο ματς που είχε παίξει κόντρα στους «πράσινους».
Ο πολύπειρος Ρέινα, ήταν ο παίκτης της Βιγιαρεάλ που μίλησε ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, τόνισε ότι η ομάδα του γνωρίζει ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε φόρμα, ενώ έκανε και αναφορά στην πρόκριση επί της Μαρσέιγ.

Διαβάστε όσα είπε:

«Για μας αυτή η διοργάνωση αποτελεί βασικό στόχο. Πριν από 14-15 χρόνια η Βιγιαρεάλ άρχισε να γράφει ιστορία και σε αυτή τη διοργάνωση. Ελπίζω ότι θα περάσουμε και θα φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το τι παιχνίδι περιμένει αύριο:

 «Οι πρώτοι αγώνες στη φάση των ομίλων είναι πολύ σημαντικοί. Μια νίκη θα μας δώσει μεγάλο προβάδισμα ειδικά εκτός έδρας. Έχουμε καινούργιο προπονητή εδώ και 1,5 εβδομάδα. Έχουμε αρχίσει ήδη να αφομοιώνουμε ορισμένα πράγματα από όσα μας λέει».

Για το αν μια νίκη μετά την έλευση του νέου προπονητή:

 «Οι νίκες πάντα βοηθάνε. Αυτό που προσπαθούμε είναι να μοιάσουμε στην ομάδα που θέλει ο προπονητής μας. Θέλουμε να μεγαλώσουμε και μια νίκη θα μας βοηθήσει».

Για το αν γνωρίζει τον Παναθηναϊκό:

 «Γνωρίζουμε τον Παναθηναϊκό. Είναι μια ομάδα που απέκλεισε την Μαρσέιγ και έχει κάνει 3/3 στο πρωτάθλημά της. Ξέρω ότι δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα. Είναι σε φόρμα».

Για το πόσους ευρωπαϊκούς αγώνες έχει παίξει συνολικά: 

«Απ΄ότι μου έχουν πει φτάνω τις συμμετοχές του Κασίγιας. Παίζω πολλά χρόνια και μακάρι να παίξω ακόμα περισσότερα. Δεν είναι εύκολο».

Για το 2001-02 που ήταν στην Μπαρτσελόνα και τα ματς με τον Παναθηναϊκό:

 
«Θυμάμαι το ματς στην Βαρκελώνη. Τότε ο τερματόφυλακας μας χτύπησε και μπήκα αλλαγή. Τότε είχα φόβο και… μαλλιά . Ηταν στα προημιτελικά αυτός ο αγώνας και τον θυμάμαι καλά».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0