Football Talk

Θέλουν τη Γιουνάιτεντ ο Γιασίμ και ο Ράτκλιφ, αλλά οι Γκλέιζερς λένε «όχι»!

Θέλουν τη Γιουνάιτεντ ο Γιασίμ και ο Ράτκλιφ, αλλά οι Γκλέιζερς λένε «όχι»!

Οι Γκλέιζερς θέλουν να πουλήσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αγοραστές υπάρχουν. Δεν θα το κάνουν όμως, αν δεν πάρουν οικονομικά, ακριβώς ό,τι πιστεύουν πως αξίζει ο σύλλογος. Παρά το πολύ κακό ξεκίνημά του στη σεζόν…

Μπορεί πριν από μερικούς μήνες, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και ο Σεΐχης Γιασίμ να επιθυμούσαν να αγοράσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι «κόκκινοι διάβολοι» να μην καταλήγουν σε αυτούς λόγω των Γκλέιζερς, όμως αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει μέχρι και σήμερα.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως ναι μεν ο καιρός έχει περάσει, αλλά το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών δεν έχει «ξεθωριάσει». Απλώς έχουν μειωθεί οι οικονομικές τους προσφορές, από τη στιγμή που το κακό ξεκίνημα της ομάδας στη σεζόν, έχει ρίξει τις… μετοχές της.

Πρακτικά, φημολογείται πως αμφότεροι δίνουν από πέντε δισεκατομμύρια, όμως οι Γκλέιζερς αρνούνται. Δεν δέχονται, θεωρούν πως μπορούν να πάρουν περισσότερα και οι αντιδράσεις στο «Ολντ Τράφορντ» από το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό της ομάδας, εξακολουθούν να είναι ηχηρές.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0