Football Talk

Ρονάλντο, Κασίγιας και τώρα… Μίλερ: Ο Γερμανός έγινε «τριψήφιος» και η Μπάγερν επέκτεινε το σερί της (video)

Ρονάλντο, Κασίγιας και τώρα… Μίλερ: Ο Γερμανός έγινε «τριψήφιος» και η Μπάγερν επέκτεινε το σερί της (video)

Η Μπάγερν Μονάχου μοιάζει… ανίκητη εντός έδρας στο Champions League, πήρε τη νίκη απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-3) και ο Τόμας Μίλερ ακολούθησε τα «βήματα» των Κριστιάνο Ρονάλντο και Ίκερ Κασίγιας στον θεσμό.

Το πιο «μεγάλο» παιχνίδι της Τετάρτης (20/09) στο Champions League ήταν μία «επανάληψη» του τελικού του 1999, μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλοι ανυπομονούσαν για αυτό το ματς, εκτός φυσικά από τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων», που εξέφραζαν την… απαισιοδοξία τους από νωρίς…

Και οι σκέψεις τους αποδείχθηκαν… δικαιολογημένες, καθώς οι Βαυαροί έχουν μετατρέψει την έδρα τους σε ένα απόρθητο «φρούριο», επέκτειναν το αήττητο σερί τους στις 30 σερί αναμετρήσεις και κατάφεραν να εξασφαλίσουν τους τρεις βαθμούς (4-3).

Παράλληλα, ο Τόμας Μίλερ «έγραψε» ιστορία και κατάφερε να γίνει… «τριψήφιος» στο Champions League. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός πανηγύρισε τη νίκη υπ’ αριθμόν… 100 στη διοργάνωση, μία επίδοση ασύλληπτη, την οποία κιόλας έφτασε μόλις μετά από 143 ματς, με το ποσοστό να αγγίζει το 69%.

Κάτι ανάλογο έχουν πετύχει μονάχα δύο άλλοι παίκτες στην ιστορία του θεσμού και αμφότεροι ήταν άρρηκτα συνδεδεμένοι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώτος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με 115 νίκες, ενώ ο Ίκερ Κασίγιας έχει 101! Αμφότεροι, όμως, έχουν πολλές περισσότερες συμμετοχές από τον Γερμανό, αφού ο Πορτογάλος έχει σταματήσει στις 183 και ο Ισπανός στις 177.

Έτσι, ο Μίλερ δύναται να ανέβει ακόμη περισσότερο στη σχετική λίστα, με τις Γαλατασαράι και Κοπεγχάγη να είναι οι δύο άλλες ομάδες που βρίσκονται μαζί με την Μπάγερν Μονάχου στον όμιλο.

Έχει νοοτροπία… νικητή ο Γερμανός και αυτό το στατιστικό σίγουρα το αποδεικνύει…

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0