Football Talk

Γιανγκ Μπόις - Λειψία 1-3: «Ταύροι» στη Βέρνη, ξεκίνησαν με το... δεξί! (video)

Γιανγκ Μπόις - Λειψία 1-3: «Ταύροι» στη Βέρνη, ξεκίνησαν με το... δεξί! (video)
Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Η 6η πρεμιέρα της Λειψίας στα «αστέρια» μπορεί να μην περιλάμβανε γκολ από τους σταρ της, όμως πήρε το ζητούμενο στην Ελβετία και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (3-1 τη Γιανγκ Μπόις).
Επιστροφή στη δράση των... αστέρων, επιστροφή στις βραδιές του Champions League. Η Λειψία αν και δεν είδε τους Οπεντά και Τσάβι Σίμονς να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα, είχε τις λύσεις στη Βέρνη ξεκινώντας τη σεζόν με ένα πολύτιμο τρίποντο (3-1 τη Γιανγκ Μπόις) για τον 7ο όμιλο. Πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ ήρθε η επικράτηση των «ταύρων», με τον Σέσκο στο 90+2΄να... κλειδώνει τη νίκη.
Με γκολ από τα... αποδυτήρια ξεκίνησαν οι «ταύροι» με τον Σιμακάν να σκοράρει με το κεφάλι μετά από λανθασμένη αντίδραση του αντίπαλου γκολκίπερ. Οι Γερμανοί διαχειρίζονταν την υπέρ τους κατάσταση, ψάχνοντας το γκολ που θα τους προσφέρει μία ασφάλεια, αντ' αυτού όμως είδαν το... μύτο του Ελία να καταλήγει στα δίχτυα και στο 33' να ξεκινούν όλα από την αρχή.

Στο δεύτερο σαραντεπετάλεπτο, η Λειψία μπήκε και πάλι δυναμικά και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί εκ νέου από νωρίς (52') αν ο διαιτητής έδειχνε την άσρπη βούλα και όχι επιθετικό στη διεκδίκηση του Σίμονς με τον Ρακιόπι.

Όπως και να έχει, η λύτρωση μπορεί να άργησε λίγο (73') όμως ήρθε με το μακρινό σκαστό σουτ του Σλάγκερ μετά από στημένη φάση. Οι Ελβετοί ανέβασαν την πίεσή τους και τις γραμμές τους και στην προσπάθειά τους να ισοφαρίσουν, δέχτηκαν το... κερασάκι στην τούρτα από τον Σέσκο στο 90+2'.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0