Football Talk

Serie A: Κόλλησαν στο μηδέν Βερόνα και Μπολόνια - Έλαμψε η «Γκρανάτα» στο Σαλέρνο! (video)

Serie A: Κόλλησαν στο μηδέν Βερόνα και Μπολόνια - Έλαμψε η «Γκρανάτα» στο Σαλέρνο! (video)
Γρήγορα θα ξεχαστεί η αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Ιταλία, με τις Βερόνα και Μπολόνια να μένουν στο μηδέν. Αντίθετα και στο απογευματινό παιχνίδι, η Τορίνο πέρασε εμφατικά από την έδρα της Σαλερνιτάνα και συνεχίζει την... αναρρίχηση.
Σε ένα ματς που δεν θα το θυμάται κανείς μέχρι αύριο, Βερόνα και Μπολόνια μοίρασαν βαθμούς στο «Μπεντεγκόντι» με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν στους 7 βαθμούς και τους «ροσομπλού» να φτάνουν τους πέντε.

Λίγο πριν συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα όμως το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ του προωθημένου Ιέν. Ο Κάρλσον από την άλλη αποτελούσε τον πιο επικύνδυνο παίκτη της Μπολόνια, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να γύρει την πλάστιγγα προς την ομάδα του.

Στον αγώνα που έγινε νωρίτερα, η Τορίνο έκανε... παρέλασε από το Σαλέρνο (3-0) και αρχίζει να φτιάχνει νικηφόρο σερί. Ο Μπουοντζόρνο στο 15ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην «γκρανάτα», για να έρθει λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (41’) ο Ράντονιτς να δώσει «μαξιλαράκι ασφαλείας» στους φιλοξενούμενους. Ο ίδιος παίκτης είπε και την τελευταία λέξη στο 50’ ενώ λίγο έλειψε να πετύχει και χατ τρικ στο 58' όμως το VAR του το χάλασε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0