Football Talk

Σέρχιο Ράμος: «Επανενώθηκα με τους ανθρώπους μου - Μπορώ τώρα να πεθάνω ειρηνικά»

Σέρχιο Ράμος: «Επανενώθηκα με τους ανθρώπους μου - Μπορώ τώρα να πεθάνω ειρηνικά»
Έπειτα από 18 χρόνια ξενιτιάς, ο Σέρχιο Ράμος γύρισε σπίτι και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την υποδοχή που του επεφύλασσε.
Ο Σέρχιο Ράμος αποθεώθηκε κατά την επιστροφή του στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» με την εξέλιξη αυτή να χαροποιεί και ταυτόχρονα να... εξαγνίζει τον Σέρχιο Ράμος που γύρισε στην Ανδαλουσία και το σπίτι του έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια.

«Είναι πολύ συναρπαστικό που επανενώθηκα με τους ανθρώπους μου, το σπίτι μου, τους οπαδούς μου. Είναι κάτι το μοναδικό, δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις, και τι καλύτερο από το να το συνδυάσουμε με νίκη. Μακάρι να είναι το ξεκίνημα ενός καλού σερί.

Στην αρχή είχα μερικές αμφιβολίες, μετά όμως από την υποδοχή που είχα τις προάλλες από τον κόσμο, είπα στους γονείς μου ότι αυτό θα το πάρω μαζί μου στον τάφο, ότι μπορώ τώρα να πεθάνω ειρηνικά! Είδα τη στοργή του κόσμου κατά τη διάρκεια του ζεστάματος, είναι κάτι που χρειάζεσαι και μετά όλα αρχίζουν να κυλάνε ομαλά», τόνισε ο Σέρχιο Ράμος μετά το ντεμπούτο του μπροστά στους Σεβιγιάνους.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0