Football Talk

Προπόνηση με Γεντβάι ο Παναθηναϊκός, έτοιμος για Βιγιαρεάλ!

Προπόνηση με Γεντβάι ο Παναθηναϊκός, έτοιμος για Βιγιαρεάλ!

Με τον Τιν Γεντβάι, αλλά χωρίς τον Γιώργο Βαγιαννίδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας για τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί!

Από το πρωί της Δευτέρας (18/9) ξεκινάει η προετοιμασία για του Παναθηναϊκού, για το πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Europa League, κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Οι «πράσινοι» την Κυριακή δεν προπονήθηκαν, όπως καθιερωμένα έχουν ρεπό μετά τους αγώνες.

Ο Κροάτης στόπερ, Τιν Γεντβάι, προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, αφού ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε μονάχα ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Από την Παρασκευή έχει ξεκινήσει να προπονείται με την ομάδα και αυτό εν ολίγης αυτό σημαίνει πως ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού την Πέμπτη θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με προπόνηση το πρωί της Δευτέρας (18/9) άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Μετά το κυριακάτικο ρεπό, που ακολούθησε της επιβλητικής νίκης στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 5-0, οι Πράσινοι επέστρεψαν στο Γ. Καλαφάτης και έπιασαν δουλειά ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (21/9).

Όσοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν βασικοί στο ματς του Σαββάτου έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι άρχισαν με προθέρμανση και rondo και συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής μπάλας και δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βαγιαννίδης».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0