Football Talk

Ισοπαλία σε ΠΑΟΚ - Άρης; Μην το ψάξετε, η παράδοση δείχνει... 0-0 (video)

Ισοπαλία σε ΠΑΟΚ - Άρης; Μην το ψάξετε, η παράδοση δείχνει... 0-0 (video)
Έχουν μία έφεση ο ΠΑΟΚ και Άρης, όταν παίζουν στην «Τούμπα» και φέρνουν ισοπαλία, τα παιχνίδια τους να λήγουν με 0-0.
Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη για την τέταρτη αγωνιστική της Super League 1, θα ξεχαστεί... γρήγορα. Δεν φταίει μόνο το τελικό 0-0, αλλά ήταν ένα ματς στο οποίο απουσιάζανε οι μεγάλες φάσεις. Μοναδική που απασχόλησε τις δύο ομάδες, ήταν αυτή με το γκολ του Κιρίλ Ντεσπόντοφ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, έχουν μία ιδιαίτερη τάση να φέρνουν 0-0 όταν το παιχνίδι λήγει ισόπαλο. Το ρεκόρ τους είναι πραγματικά ιδιαίτερο, τόσα στα παιχνίδια στην «Τούμπα», όσο και στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ειδικά από το 2000 και μετά, σε 20 μεταξύ τους ισοπαλίες, το αποτέλεσμα ήταν 0-0 τις οχτώ φορές.. Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση θα σταθούμε στα ματς που έχει υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Άρη.



Μετά και το τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, έχουν αναμετρηθεί συνολικά 68 φορές με τον ΠΑΟΚ να είναι γηπεδούχος. Από αυτές τα 22 παιχνίδια έχουν έρθει ισοπαλία. Από αυτά, τα εννιά ματς, έχουν λήξει ισόπαλα χωρίς σκορ. Δηλαδή σχεδόν μία στις δύο μεταξύ τους ισοπαλίες, είναι χωρίς να έχουν βάλει γκολ οι δύο ομάδες.

Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες είχαν φέρει 0-0 στην «Τούμπα», ήταν τη σεζόν 2019-2020 για τα play offs.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0