Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-1: Άργησε να πάρει μπρος η «Βασίλισσα», όμως την γλίτωσε φθηνά

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-1: Άργησε να πάρει μπρος η «Βασίλισσα», όμως την γλίτωσε φθηνά

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξένησε την Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία την «πλήγωσε» από τα πρώτα λεπτά. Η «Βασίλισσα» επανήλθε και ανέκτησε την κυριαρχία της με το ματς να λήγει 2-1.

Δεν είναι η αρχή που θα περίμενε κανείς από την ομάδα το Αντσελότι. Η Σοσιεδάδ από νωρίς έκανε εμφανή την παρουσία της με τον Μπαρεντσέα να ανοίγει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Με «αετίσια» αντανακλαστικά ανέκτησε το ριμπάουντ και κάρφωσε την μπάλα στο βάθος της εστίας.

Για το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου οι «λος μπλάνκος» έπαιζαν πλήρως αποσυντονισμένοι. Ο Μπέλινγκχαμ έδωσε ακόμη μια τοπ κλάσης «παράσταση», αλλά δεν ήταν αρκετό.

Μετά από 40” από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Βαλβέρδε ισοφάρισε στο 46'. Τσίμπησε μια πάσα ακριβείας από τον Φραν Γκαρθία λίγο έξω από την περιοχή και σκόραρε, αφού η μπάλα πρώτα βρήκε δοκάρι.

Οι ελπίδες αναπτερώθηκαν και η κεφαλιά του Χοσελού στο 61', ύστερα από ακόμη μια ασίστ του Γκαρθία, έβαλε την Ρεάλ στο παιχνίδι. Λίγες ακόμη καλές ευκαιρίες δημιουργήθηκαν με τον Μπέλινγκχαμ παραλίγο να σκοράρει. Το ματς έληξε 2-1 και η Ρεάλ έφυγε με τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Αριζαμπαλάγκα, Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Αλαμπά, Γκαρθία (74’ Νάτσο), Βαλβέρδε (88’ Βάθκεθ), Τσουαμενί (62’ Μόντριτς), Κρος, Μπέλινγκχαμ, Ροντρίγκο (87’ Ντίαθ), Χοσελού (62’ Καμαβινγκά)

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ι. Αλγκουαθίλ): Ρεμίρο, Τραορέ, Θουμπέλντια, Λε Νόρμαντ, Τιέρνι (69’ Μουνιόθ), Μέντεθ (81’ Ζαχαριάν), Θουβιμέντι, Μερίνο, Κούμπο, Ογιαρθάμπαλ (81’ Σαντίκ), Μπαρενετσέα (81’ Μοχάμεντ-Αλί Τσο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0