Football Talk

Η Ρόμα τράβηξε... επτά και «έκαψε» την Έμπολι (7-0, video)

Η Ρόμα τράβηξε... επτά και «έκαψε» την Έμπολι (7-0, video)
Η Έμπολι «πλήρωσε τα σπασμένα» της Ρόμα, η οποία έκανε... σεφτέ στη φετινή Serie A με το εκκωφαντικό 7-0. «Ντοπιέτα» ο Ντιμπάλα, άνοιξε λογαριασμό με τους «τζιαλορόσι» ο Λουκάκου.
Μπορεί να έπρεπε να περάσουν τρεις αγωνιστικές για να προσθέσει τρεις πόντους στο... σακούλι της η Ρόμα στο ιταλικό πρωτάθλημα όμως φρόντισε να το κάνει εμφατικά. 
Το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο, «σκόρπισε στους επτά ανέμους» την Έμπολι, τη διέσυρε με 7-0 στο Ολίμπικο και ξέσπασε για το μέτριο ξεκίνημά της στη Serie A. Έπρεπε να περάσουν 16 χρόνια για να στείλει επτά φορές τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα η Ρόμα στο ιταλικό πρωτάθλημα, σε μία αναμέτρηση απέναντι στην Κατάνια. Αντίθετα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι «αντζούρι» δέχονται πάνω από πέντε γκολ κατά την παρουσία στους στα... γετονικά σαλόνια.

Από το ξεκίνημα φάνηκε πως θα ήταν μια καλή βραδιά για τους «τζαλορόσι», με τους Ντιμπάλα και Σάντσες να κάνουν το 2-0 μέχρι το 8ο λεπτό και το αυτογκόλ του Γκράσι (35') να στέλνει τους γηπεδούχους στα αποδυτήρια με διαφορά ασφαλείας (3-0)!.
Η Ρόμα στο δεύτερο ημίχρονο, όχι μόνο δεν... έσβησε τις μηχανές αλλά έβαλε το τούρμπο, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ με τους Ντιμπάλα (55'), Κριστάντε (80'), Λουκάκου (82') και Μαντσίνι (86'), δίνοντας κάπως έτσι διαστάσεις θριάμβου στο πρώτο τρίποντο της σεζόν!
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0