Football Talk

ΠΑΟΚ - Άρης 0-0: «Μοιρασιά» σε ένα ντέρμπι που... θα ξεχαστεί γρήγορα!

ΠΑΟΚ - Άρης 0-0: «Μοιρασιά» σε ένα ντέρμπι που... θα ξεχαστεί γρήγορα!
«Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές ευκαιρίες. 
ΠΑΟΚ και Άρης έμειναν στην ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ένα 0-0 το οποίο αποτυπώνει στο 100% την εικόνα του αγώνα. Ένα ματς με αρκετές διακοπές, λίγες κλασικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά και ένα τέρμα του Ντεσπόντοφ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από έλεγχο στο VAR.
Το πρώτο ημίχρονο

Η πρώτη φάση του αγώνα δεν άργησε να έρθει. Ο Μορόν ήταν αυτός που στο 3' έκανε ένα σουτ, το οποίο βέβαια δεν δυσκόλεψε τον Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ανέβαζε ρυθμό και είχε την κατοχή της μπάλας. Η πίεση ψηλά, είχε αναγκάσει μία φορά τον Κουέστα και μία τον Ντουκουρέ, να κάνουν λάθη, τα οποία, δεν εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι.

5972123.jpg

Μπορεί ο «δικέφαλος του βορρά» να είχε την κατοχή και να είχε κερδίσει κάποια κόρνερ, ωστόσο του έλειπε η κλασική μεγάλη ευκαιρία. Ουσιαστικά η πρώτη πολύ καλή ευκαριία από πλευράς ΠΑΟΚ, ήταν με τον Ζίβκοβιτς στο 45΄, με τον τερματοφύλακα του Άρη να αποκρούει.

Έλεγχος και κατοχή ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ, ωστόσο το 0-0 ήταν ένα απολύτως δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος, το ματς ήταν αρκετά πιο κλειστό από το ξεκίνημά του. Προφανώς και οι δύο θέλανε το γκολ, ωστόσο δεν παίρνανε ρίσκα. Στο 52' οι φίλοι του ΠΑΟΚ άναψαν πολλά καπνογόνα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αναγκαστεί να διακόψει το ματς για λίγο, προκειμένου να μην υπάρχει καπνός στον αγωνιστικό χώρο.

Οι καλές φάσεις του δευτέρου μέρους, γίνανε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Μόμπεργκ ήταν αυτός που «απείλησε» στο 81' με ένα αριστερό σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο Φαμπιάνο είχε και αυτός μία καλή φάση στο 84', αλλά πιο κοντά στο γκολ έφτασε δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ.

5972262.jpg

Ή για να είμαστε σωστοί, έφτασε στο γκολ. Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ, είχε περάσει ως αλλαγή κάνοντας το ντεμπούτο του με τα «ασπρόμαυρα». Εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά για κακή του τύχη (και της ομάδας του) ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

5972521.jpg

Μέχρι το τέλος, δεν υπήρχε καμία άλλη ευκαιρία που μπορούμε να πούμε ότι κάποια ομάδα πλησίασε στο γκολ. Το ματς έληξε 0-0 σε ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν απογοητεύει κανέναν, τουλάχιστον με βάση την εικόνα του ματς.

Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0