Football Talk

Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4: «Μυθική» ανατροπή με Μποτία σε… νεκρό χρόνο, στο ματς της σεζόν (video)

Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4: «Μυθική» ανατροπή με Μποτία σε… νεκρό χρόνο, στο ματς της σεζόν (video)

Απίστευτο! Η Κηφισιά επέστρεψε από την… κόλαση (3-0 και 4-2 πίσω στο σκορ) και εξασφάλισε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90+12’ με τον Αλμπέρτο Μποτία (4-4) στο ματς της χρονιάς. Τρομερή εμφάνιση από τον Πανσερραϊκό, που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το πρώτο μέρος.

Τι ματς ήταν αυτό; Η Κηφισιά ήταν στα… τάρταρα, έχανε με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο και ο Γιάννης Αναστασίου έκανε αλλαγές για να… ισορροπήσει η ομάδα του το παιχνίδι. Μείωσε σε 3-1, ο Πανσερραϊκός πέτυχε και τέταρτο γκολ (4-2), όμως οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο φορές στις καθυστερήσεις και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (4-4).

Ένας αγώνας για μόλις την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, που μπορεί να θεωρηθεί από τώρα το παιχνίδι της χρονιάς!

1ο ημίχρονο

Χειρότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Κηφισιά, η οποία έχανε με 3-0 από το… 22’. Δεληγιαννίδης (4’), Στάικος (12’) και Μπέργκστρεμ (22’) πέτυχαν τα τρία γκολ για τον Πανσερραϊκό, με τον Γιάννη Αναστασίου να πραγματοποιεί τρεις μαζεμένες αλλαγές στο 34’ για να «μαζέψει» τα… ασυμμάζευτα!

Η αποβολή του Χάγιεκ στο 44’ άλλαξε την τροπή του ματς, αφού οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν να αγωνιστούν για όλο το δεύτερο μέρος με 10 παίκτες.

2ο ημίχρονο

Η Κηφισιά μπήκε… φουριόζα και κατάφερε να μειώσει στο 56’ στο επαγγελματικό ντεμπούτο του Κωνσταντακόπουλου, έπειτα από ωραία ασίστ του Μποτία.

Στο 72’ ο Οζέγκοβιτς βρήκε ελάχιστα την μπάλα, άλλαξε την πορείας της και την έστειλε στα δίκτυα, δίνοντας ελπίδα στην ομάδα των Βορείων Προαστίων. Ωστόσο, ο Πηλέας στο 77ο λεπτό ήρθε να κάνει το 4-2 και άπαντες θεώρησαν ότι το παιχνίδι τελείωσε, με τους γηπεδούχους, βέβαια, να μην έχουν πει ακόμα την τελευταία τους… κουβέντα.

Ο Τετέι σκόραρε στο 90+6’, ενώ και ο Μποτία νίκησε τον Χόβαν στο 90+11’, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (4-4) σε μία ασύλληπτη αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Κηφισιά (Γ. Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Μποτία, Λούμορ (33' Πάρρας), Πέιος (34' Αντερέγκεν), Παπασάββας (58' Τετέι), Μπαρμπόσα, Ιλίεβ (72' Ιπαλίμπο), Μπιφουμά (34' Κωνσταντακόπουλος), Οζέγκοβιτς.

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Χόβαν, Μπέργκστρεμ, Χάγιεκ, Πεταυράκης, Πηλέας (90+3' Τσαγαλίδης), Ουεντραόγκο, Στάικος (67' Μορέιρα), Δεληγιαννίδης, Μούργος (46' Γκοτζαμανίδης), Χατζηστραβός (68' Τόμας), Άλεξιτς (60' Μπαίροβιτς).

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0