Football Talk

Πανσερραϊκός: Τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο; Ούτε στα πιο… τρελά του όνειρα (video)

Πανσερραϊκός: Τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο; Ούτε στα πιο… τρελά του όνειρα (video)

Ο Πανσερραϊκός ήταν ανελέητος στο πρώτο ημίχρονο του ματς της χρονιάς (4-4 με Κηφισιά), σκόραρε τρεις φορές και γύρισε… 47 χρόνια πίσω.

Σχετικά Άρθρα

Σε ένα ασύλληπτο παιχνίδι, που ενδέχεται στο τέλος της χρονιάς να μνημονεύεται ως το καλύτερο της φετινής Stoiximan Super League, Κηφισιά και Πανσερραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ… 4-4, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να κάνει ό,τι θέλει στο πρώτο μέρος και να αποκτά ευρύ προβάδισμα (3-0).

Οι γηπεδούχοι δεν πάταγαν καθόλου καλά και ο Γιάννης Αναστασίου χρειάστηκε να πραγματοποιήσει τρεις αλλαγές λίγο μετά την συμπλήρωση… 30 λεπτών, σε μία απόπειρα να αφυπνίσει τους παίκτες του.

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο Πασχάλης Στάικος και ο Έμιλ Μπέργκστρεμ είναι αυτοί που βρήκαν δίκτυα για τον Πανσερραϊκό, με τρεις υπέροχες εκτελέσεις και γύρισαν τους Σερραίους… 47 ολόκληρα χρόνια πίσω!

Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, που σκόραρε τρεις φορές στο πρώτο μέρος ενός εκτός έδρας αγώνα στην κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας, όμως κάτι ανάλογο το έχουν καταφέρει στο «σπίτι» τους στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, στις 28 Νοεμβρίου 1976 ο Πανσερραϊκός είχε βάλει τρία γκολ στον ΠΑΟΚ, σε ένα μεταξύ τους παιχνίδι στις Σέρρες. Το σκορ στο ημίχρονο τότε βρισκόταν στο 3-2 υπέρ των γηπεδούχων, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε και ισοφάρισε στο δεύτερο 45λεπτο (3-3).

Εκείνη τη χρονιά, ο Πανσερραϊκός είχε τερματίσει στη 14η θέση της Α’ Εθνικής, ενώ ο ΠΑΟΚ βγήκε 3ος.

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0