Football Talk

Ποτσετίνο ή Τεν Χαγκ; Κάνουν… γκάλοπ στο «Νησί» για το ποιος θα απολυθεί πρώτος!

Ποτσετίνο ή Τεν Χαγκ; Κάνουν… γκάλοπ στο «Νησί» για το ποιος θα απολυθεί πρώτος!

Ποτσετίνο ή Τεν Χαγκ; Αυτό είναι το ερώτημα που θέτουν σε γκάλοπ στην Αγγλία, αναφορικά με τον πρώτο προπονητή του Big 6 που θα απολυθεί!

Μπορεί η Τσέλσι να ήταν αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις της, να δημιούργησε ευκαιρίες, να είχε δύο δοκάρια απέναντι στην Μπόρνμουθ και να βρέθηκε πιο κοντά στη νίκη παρά στην ήττα, όμως το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.

Και τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην 14η θέση της βαθμολογίας, έχοντας σκοράρει μόλις τρεις φορές σε πέντε αναμετρήσεις. Πότε τους συνέβη κάτι ανάλογο για τελευταία φορά στο ξεκίνημα; Το 1995, όταν και τερμάτισαν στην 11η θέση, με τις συγκρίσεις που λαμβάνουν χώρα να είναι μεγάλες.

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επίσης διανύει μία μεγάλη περίοδο κρίσης. Δεν πατάει καλά, μετρά συνεχόμενες ήττες και η εικόνα της δεν είναι διόλου θελκτική, με την ήττα από την Μπράιτον να το επιβεβαιώνει.

Τα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πάρα πολλά και όσα έχουν συμβεί με τον Σάντσο, τον Άντονι και τον Γκρίνγουντ, φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα στη σχέση των οπαδών με τον Έρικ Τεν Χαγκ και τους Γκλέιζερς.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν συγκεντρώσει μόλις έξι βαθμούς, είναι 13οι και τίποτα δεν βαίνει καλώς.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την κακή εικόνα και της Τσέλσι, ώθησε τους Άγγλους δημοσιογράφους σε… γκάλοπ. Και το ερώτημα αυτού; Ποιος εκ των Έρικ Τεν Χαγκ ή Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα απολυθεί πρώτος…

www.bnsports.gr

Πηγή: www.england365.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0