Football Talk

Η «καταιγίδα» από γκολ του πρώτου 45λεπτου στην Τρίπολη μας… ταξιδεύει 10 χρόνια πίσω

Η «καταιγίδα» από γκολ του πρώτου 45λεπτου στην Τρίπολη μας… ταξιδεύει 10 χρόνια πίσω

Αγνώριστοι εμφανίζονται οι Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα, με την μεταξύ τους αναμέτρηση να κλέβει ανέλπιστα τις εντυπώσεις με το σκορ του ημιχρόνου να είναι στο 2-2. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που σε δικό τους αγώνα, τέσσερα γκολ από το πρώτο 45λεπτο είχαν να μπουν για τουλάχιστον 10 χρόνια.

«Βροχή» τα γκολ στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης από το πρώτο κιόλας 45λεπτο, ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 2-2. Κάτι που μόνο συνηθισμένο δεν θα έπρεπε να θεωρείτε καθώς δεν έχει ξανά συμβεί ούτε μία φορά τα τελευταία 10 χρόνια.

Δύο ομάδες που δεν φημίζονται τόσο πολύ για τις επιθετικές τους αρετές, έχουν παρουσιάσει μία τρομερή ποδοσφαιρική «παράσταση» στην Τρίπολη με πολλά γκολ, εναλλαγές στο σκορ και πάρα πολύ ένταση.

Το μακριό 2013, δηλαδή με λίγα λόγια μία δεκαετία πίσω, πρέπει να κοιτάξει κανείς για να βρει και πάλι μεταξύ τους αναμέτρηση που μέσα σε 45 λεπτά θα έχουν μπει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα γκολ.

Τότε ο αγώνας ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την σεζόν 2013/14 με τους Αστέρα και ΠΑΣ να βρίσκονται όπως και σήμερα (17/09) ισόπαλοι 2-2 στην ανάπαυλα. Βέβαια εκείνο το ματς τελείωσε με το εξωπραγματικό, για τα ελληνικά δεδομένα, σκορ 3-3.

Είναι ξεκάθαρο πως γκολ και θέαμα δεν προσφέρουν μόνο οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, καθώς και η επαρχία μια χαρά τα… καταφέρνει.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0