Football Talk

Ψέκασε, σκούπισε, πέρασε, με Μπερνάρ «φωτιά» και μάτι που γυαλίζει! (video)

Ψέκασε, σκούπισε, πέρασε, με Μπερνάρ «φωτιά» και μάτι που γυαλίζει! (video)

Θριαμβευτική επικράτηση του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, κόντρα στον… άγνωστο Παναιτωλικό, με «μανιακό» Μπερνάρντ και πληθωρισμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι «πράσινοι» έπιασαν βαθμολογική κορυφή!

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Πληθωρικός, ορεξάτος, χωρίς να χαριστεί και με ακραία διάθεση, ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε το παιχνίδι στο Αγρίνιο, σε μονόλογο και πήρε μια θριαμβευτική νίκη για πρώτη φορά στην ιστορία του στην έδρα του Παναιτωλικού. Οι καλοί οιωνοί φανερώθηκαν από το πρώτο ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει για δεύτερη φορά στα χρονικά προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο της Αιτωλοακαρνανίας και μάζεψε εύκολα του τρεις βαθμούς που είχε εξ αρχής σκοπό.

Το τρίμπαλο του Μπερνάρντ

Όλα αυτά κόντρα σε μια ομάδα που ναι-μεν είναι καινούρια στον τρόπο λειτουργίας της με έναν προπονητή που μόλις ανέλαβε χρέη, αλλά παράλληλα ήταν άγνωστη στο πως θα αντιμετωπίσει αγωνιστικά το Τριφύλλι. Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχαν μπόλικες επισκέψεις στις δύο περιοχές τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από τον Παναιτωλικό. Ο Μπερνάρντ μετά από μια εξαιρετική πλαγιοκόπηση του Χουάνκαρ από τα αριστερά, όπου σε όλα τα φετινά παιχνίδια ο Ισπανός αρέσκεται να κάνει και το υλοποιεί με μεγάλη επιτυχία, ήρθε το προβάδισμα από το 13ο λεπτό. Αυτό ήταν το πρώτο… τεμάχιο του Βραζιλιάνου, ενώ στα πρώτα λεπτά των καθυστερήσεων διεύρυνε τη διαφορά και έδωσε «ανάσα» για την αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ένα φάουλ έξω από την περιοχή που κέρδισε ο Ιωαννίδης, ήταν η αφορμή για… χτυποκάρδια στα μετόπισθεν των Αγρινιωτών. Ο Μαντσίνι πήρε την μπάλα και την έστισε για να αναλάβει την εκτέλεση, όμως ο προπονητής της ομάδας τον απέσυρε για να βάλει τον Αϊτόρ στη θέση του και ο Μπερνάρντ ανέλαβε δράση για να κερδίσει τον Καπίνο και να γράψει το πρώτο χατ-τρικ με το τριφύλλι στο στήθος. Το συνολικό 5-0 διαμόρφωσαν Αϊτόρ και Μάγκνουσον (4-0 και 5-0 αντίστοιχα) και η αποστολή στο Αγρίνιο ολοκληρώθηκε θριαμβευτικά.

Σεβασμός στον Σπόραρ και η ποιότητα των αναπληρωματικών

Respect στον Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος για ψυχολογικούς λόγους άφησε την εκτέλεση πέναλτι στον Αϊτόρ, ο οποίος σκόραρε για τους «πράσινους» 11 μήνες μετά το τελευταίο του γκολ. Η κίνηση αυτή από τον Σλοβένο, είναι τεράστια καθώς δείχνει πόσο πολύ πιστεύει ολόκληρο το σύνολο του συλλόγου στην έννοια της «ομάδας» και του «όλοι για έναν και ένας για όλους». Ο 29χρονος φορ πέρασε δύσκολη περίοδο στο Τριφύλλι μετά την χαμένη ευκαιρία στην Πορτογαλία, στην Μπράγκα, όμως… ξεμπούκωσε με την εθνική ομάδα του.

Το στοιχείο που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από έναν θεατή, ήταν η «τρέλα» που είχαν οι παίκτες τους Παναθηναϊκού μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Μέχρι τελευταίας στιγμής κυνηγούσαν το παραπάνω γκολ με τις… μηχανές στο φουλ, χωρίς φρένο. Και όλα αυτά 5 μέρες πριν το παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ.

Έτσι λοιπόν, με Μπερνάρντ… ΦΩΤΙΑ, οι πράσινοι ψέκασαν, σκούπισαν και πέρασαν από το Αγρίνιο με πολύ άνετο τρόπο. Το βάθος που έχει αυτή η ομάδα πλέον είναι ολοφάνερο, με τους ποδοσφαιριστές που μπαίνουν ως αλλαγή να είναι αντίστοιχα ικανοί και ποιοτικοί με αυτούς που περνάνε εκτός. Αυτόν τον Παναθηναϊκό θέλουν όλοι οι φιλάθλοι να βλέπουν και πλέον η ομάδα έχει την ικανότητα να το διατηρήσει σε βάθος χρόνου.

Βαθμολογία_Ελληνικού_πρωταθλήματος_ποδοσφαίρου_2023-2024___Super_League_Ελλάδα_-_Google_Chrome_17_9_2023_2_51_41_μμ.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0