Football Talk

Μπαρτσελόνα - Μπέτις 5-0: Ο Λεβαντόφσκι πήρε το... όπλο του και την «έστειλε» στην κορυφή! (video)

Μπαρτσελόνα - Μπέτις 5-0: Ο Λεβαντόφσκι πήρε το... όπλο του και την «έστειλε» στην κορυφή! (video)

Και δημιουργός και εκτελεστής ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, «οδήγησε» την Μπαρτσελόνα στο... σβηστό 5-0 (16/09) κόντρα στην Μπέτις! Πρώτοι οι «μπλαουγκράνα» στη La Liga, στο +1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά με παιχνίδι περισσότερο.

Τέταρτη νίκη, σε πέντε αγωνιστικές για την αήττητη Μπαρτσελόνα στη φετινή La Liga! Το σύνολο του Τσάβι επικράτησε της Μπέτις στην έδρα του, με σκορ 5-0 (16/09) και «πάτησε» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο +1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης οι «μπλαουγκράνα», αλλά με ένα ματς περισσότερο, αφού οι «μερένγκες» αντιμετωπίζουν την Κυριακή (17/09, 22:00) τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

MVP της αναμέτρησης ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που είχε και ένα γκολ και δύο ασίστ. Ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα με γκολ για τον Ζοάο Φέλιξ, που στο 25', «άνοιξε» το σκορ.

Ο Πολωνός φορ «ανέβασε» τον δείκτη του σκορ στο 32', ενώ ο Φεράν Τόρες έκανε το 3-0 στο 62'.



Εν τέλει, τα γκολ των Ραφίνια και Κανσέλο, αμφότερα «φτιαγμένα» από τον Λεβαντόφσκι, διαμόρφωσαν το 5-0, ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κανσέλο, Κουντέ, Κρίστενσεν (76' Μαρτίνες), Μπαλντέ (76' Αλόνσο), Ντε Γιονγκ, Ρομέου (64' Γκιντογκάν), Γκάβι, Τόρες (64' Ραφίνια), Ζοάο Φέλιξ (64' Γιαμάλ), Λεβαντόφσκι.

Μπέτις (Μάνουελ Πελεγκρίνι): Σίλβα (46' Βιέιτες), Μπεγερίν, Μπάρτρα, Ριάντ, Μιράντα, Αλτιμίρα, Ρόκα (66' Ροντρίγκες), Λουίζ Ενρίκε (46' Εζαλζουλί), Ίσκο (66' Ρόδρι), Πέρες (66' Κρους), Γουίλιαμ Ζοσέ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0