Football Talk

Τζένοα – Νάπολι 2-2: Η ανατροπή έμεινε στη… μέση και η «μαγεία» φαίνεται να χάνεται (video)

Τζένοα – Νάπολι 2-2: Η ανατροπή έμεινε στη… μέση και η «μαγεία» φαίνεται να χάνεται (video)

Έφτασε κοντά στο να τα καταφέρει, όμως η Νάπολι δεν μπόρεσε να ανατρέψει τελείως την εις βάρος της κατάσταση και απώλεσε δύο βαθμούς στην έδρα της Τζένοα (2-2), με τα «μαγικά» που έκαναν πέρυσι οι «παρτενοπέι» να έχουν… φύγει μαζί με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι!

Τζιάκομο Ρασπαντόρι και Ματέο Πολιτάνο πήγαν να «σώσουν» την… παρτίδα, με δύο υπέροχα γκολ, όμως αυτά δεν αποδείχθηκαν αρκετά για τη Νάπολι, η οποία έμεινε στο 2-2 με την Τζένοα για την 4η αγωνιστική της Serie A και έχασε για δεύτερο σερί ματς βαθμούς, μετά την ήττα από την Λάτσιο.\

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία ήταν… κακή στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και οι «μαγικές» στιγμές που έζησαν πέρυσι οι οπαδοί των «παρτενοπέι», φαίνεται πως αποχώρησαν μαζί με τον… Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Η Τζένοα απέκτησε προβάδισμα στο σκορ στο 40’, με τον Ματία Μπάνι να νικάει με κοντινή κεφαλιά τον Άλεξ Μερέτ, ενώ στο 56΄ ο Ματέο Ρετέγκι εκτέλεσε όμορφα τον Ιταλό τερματοφύλακα.

Η Νάπολι δεν τα παράτησε, μείωσε σε 2-1 στο 76’ με το δυνατό σουτ του Ρασπαντόρι, ενώ ο Πολιτάνο βρήκε δίκτυα με εντυπωσιακό τρόπο στο 84’, έπειτα από μία τρομερή ασίστ του Πιοτρ Ζιελίνσκι.

Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν περαιτέρω, το 2-2 έμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης και οι «παρτενοπέι» απώλεσαν άλλους δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τζένοα (Α. Τζιλαρντίνο): Μαρτίνες, Μαρτίν, Ντραγκούσιν, Μπάνι, Ντε Βίντερ, Φρέντρουπ, Στρούτμαν, Μπαντέλι, Ζαμπέλι, Ρετέγκι, Γκούντμουνσον.

Νάπολι (Ρ. Γκαρσία): Μερέτ, Ρούι, Ζεσούς, Όστιγκαρντ, Ντι Λορέντσο, Λομπότκα, Ανγκισά, Ζιελίνσκι, Κβαρατσχέλια, Ελμάς, Όσιμεν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0