Football Talk

Μπόχουμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1: Η ισοπαλία έγινε… συνήθεια για τους «Αετούς», θα αλλάξει πριν τον ΠΑΟΚ;

Μπόχουμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1: Η ισοπαλία έγινε… συνήθεια για τους «Αετούς», θα αλλάξει πριν τον ΠΑΟΚ;

Το σύνολο του Τόπμελερ κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, αλλά ένα εύστοχο πέναλτι του Στέγκερ οδήγησε τις Μπόχουμ και Άιντραχτ σε ισοπαλία (16/9,1-1). Οι «Αετοί», παρά το ότι δεν ηττήθηκαν, δείχνουν πως δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει και του Conference League,όπου θα συναντήσουν τον ΠΑΟΚ.  


Μπόχουμ
και Άιντραχτ Φρανκφούρτης «διασταύρωσαν τα ξίφη τους» στην 4η αγωνιστική της Bundesliga (16/9).

Στο 4ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν μία πολύ καλή ευκαιρία να «ανοίξουν» το σκορ, με τον Κέβιν Στέγκερ να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ προς την εστία του Τραπ.

Ο Γερμανός γκολκίπερ με πολύ καλά αντανακλαστικά απέκρουσε κρατώντας το μηδέν, υπήρχαν όμως διαμαρτυρίες για χέρι από παίκτη της Άιντραχτ κατά τη διάρκεια της φάσης. Ο διαιτητής, δεν καταλόγισε πέναλτι.

Στο 12, ο Εμπιμπέ έγινε επικίνδυνος όταν πάτησε περιοχή αλλά ο Ρίμαν ήταν εκεί και μάζεψε την μπάλα.

Ο 22χρονος μέσος των «Αετών» απείλησε ξανά στο 55ο λεπτό, αυτή τη φορά με μεγάλη επιτυχία καθώς η προσπάθειά του κατέληξε εντός της εστίας. Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλά ύστερα από έλεγχο διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε παράβαση και η Άιντραχτ προηγούνταν με 1-0.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 74΄, με τον Στέγκερ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-1. 

Μαζί με το παιχνίδι του Σαββάτου (16/9), οι «Αετοί» έχουν μετρήσει τρεις ισοπαλίες και μόλις μία νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Τόπμελερ, στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων θα συναντήσουν και τον ΠΑΟΚ, στις 5 Οκτωβρίου, μετά το παιχνίδι τους απέναντι στην Αμπερντίν για το Europa Conference League (21/9).

www.bnsports.gr
 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0