Football Talk

Παναθηναϊκός: Δεύτερη φορά στην ιστορία, με προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο στο Αγρίνιο (video)

Παναθηναϊκός: Δεύτερη φορά στην ιστορία, με προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο στο Αγρίνιο (video)

Μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία των παιχνιδιών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Παναιτωλικό που πραγματοποιήθηκαν στην έδρα της Αιτωλοακαρνανίας.

Προβάδισμα στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης πήρε ο Παναθηναϊκός στην 4η αγωνιστική της Super League κόντρα στον Παναιτωλικό με τον Μπερνάρντ να έχει εύκολη αποστολή και έκανε το 1-0. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Βραζιλιάνος διπλασίασε την διαφορά και έδωσε ανάσα στους φιλοξενούμενους. Η αποστολή της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε να παίρνει σάρκα και οστά, καθώς η ομάδα του Σούρερ, ήταν ακόμα άγνωστο πως θα αντιμετωπίσει τον αντίπαλο της, λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος που εκτελεί χρέη προπονητή στον Παναιτωλικό.

Το συγκεκριμένο γκολ αποτέλεσε μόλις την δεύτερη φορά στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, στην έδρα των Αγρινιωτών, που το τριφύλλι καταφέρνει να πάρει προβάδισμα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο ημίχρονο. Μέχρι την περασμένη σεζόν μάλιστα, η στατιστική ήταν απόλυτα ισορροπημένη, με 4 νίκες εκατέρωθεν και 4 ισοπαλίες. Είναι αντιληπτό λοιπόν, πως η συγκεκριμένη έδρα αποτελεί μια δύσκολη αποστολή καθιερωμένα για το «Τριφύλλι». Αξίζει να σημειωθεί, πως οι «πράσινοι» δεν έχουν προηγηθεί ποτέ με δύο γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό εκτός έδρας.

Η τελευταία -και μοναδική- φορά που πραγματοποιήθηκε κάτι αντίστοιχο με προβάδισμα στο πρώτο μισό ήταν τη σεζόν 2018/19, δηλαδή τέσσερα χρόνια πίσω. Επί εποχές Γιώργου Δώνη, ο Γιάννης Μπουζόυκης σκόραρε στο 32ο λεπτό, με τον Κίκο Μακέντα να συνεισφέρει με μια ασίστ. Αυτή τη στιγμή μάλιστα, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, παρακολουθεί τον αγώνα καθισμένος στον αντίπαλο πάγκου των «πρασίνων».

Το παιχνίδι του 2019 ολοκληρώθηκε με το «Τριφύλλι» να παίρνει το τρίποντο, και οι οιωνοί των συγκυριών γέρνουν υπέρ των φιλοξενούμενων.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0