Football Talk

Φράιμπουργκ «λαβωμένη» εννιά φορές, από... πονοκέφαλος γίνεται ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! (video)

Φράιμπουργκ «λαβωμένη» εννιά φορές, από... πονοκέφαλος γίνεται ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! (video)
Το ρολόι «γύρισε» δέκα χρόνια πίσω για τη Φράιμπουργκ, που έρχεται στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (21/09, 22:00), με... εννέα γκολ στην πλάτη της, την ώρα που το success story της περασμένης σεζόν, αγνοείται!
Σχετικά Άρθρα
«Πυροτέχνημα»; Άδειασαν οι... μπαταρίες; Ό,τι και να έχει συμβεί, ένα γεγονός παραμένει αδιαπραγμάτευτο: στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, η εικόνα της Φράιμπουργκ δεν θυμίζει σε τίποτα αυτήν της περσινής! Κι όλα αυτά, πέντε ημέρες πριν την πρεμιέρα της (21/09, 22:00) στους ομίλους του Europa League, στην έδρα του Ολυμπιακού! Δικαιολογίες, πάντως, είναι δύσκολο να βρεθούν.

Μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ δεν υπάρχουν. Ο Σάντε, που έφυγε οριστικά το καλοκαίρι, έναντι 25 εκατ. ευρώ, ήταν δανεικός στην Μπρέντφορντ ήδη από τον Ιανουάριο, ενώ ο Φλέκεν, που αποχώρησε για τον ίδιο προορισμό τον Ιούλιο, πόσο μπορεί να αποσυντονίσει το ρόστερ; Άλλωστε, γκολκίπερ είναι!

Από το κέντρο και πίσω, οι παίκτες παραμένουν ίδιοι, ο προπονητής βρίσκεται στον σύλλογο εδώ και έντεκα χρόνια, αλλά στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, απέναντι σε Στουτγκάρδη (0-5) και Ντόρτμουντ (2-4), έχει «μαζέψει» την μπάλα από τα δίχτυα της, εννέα φορές!



Κάτι ανάλογο, για να το εντοπίσει κανείς, χρειάζεται να φτάσει στον Μάρτιο του 2013. Τότε, είχε δεχθεί δέκα γκολ σε δύο αγωνιστικές πρωταθλήματος, απέναντι σε Βόλφσμπουργκ (2-5) και Ντόρτμουντ (1-5).



Τα πολλά αμυντικά προβλήματα, πλέον, βγάζουν... μάτι! Η «κατάρρευση» μοιάζει ανεξήγητη, πόσω μάλλον από τη στιγμή που ξεκίνησε με 2/2 νίκες, στην Bundesliga της σεζόν 2023/24.

Χρόνος υπάρχει για να βρει τα «πατήματά» της, γενικότερα. Το timing, ωστόσο, λειτουργεί υπέρ του Ολυμπιακού.

Αυτήν τη φορά, κανείς δεν περιμένει να δει ένα ματς σαν το περσινό, που χωρίς να «φορτσάρουν», οι Γερμανοί έφυγαν με ένα άνετο «διπλό» από τον Πειραιά.

Κι αν στην κλήρωση το όνομα της Φράιμπουργκ «τρόμαζε», τώρα φαντάζει ως το τέλειο χρονικό σημείο, για να την αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην έδρα του.



Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0