Football Talk

Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Έμεινε στην... επτάρα και «προσγειώθηκε» ανώμαλα! (video)

Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Έμεινε στην... επτάρα και «προσγειώθηκε» ανώμαλα! (video)

Σόου ο Ντούρο, «κατάρρευση» η Ατλέτικο Μαδρίτης, και από το 7-0 κόντρα στη Ράγιο, καλείται να συνέλθει από την επιβλητική... τριάρα της Βαλένθια (16/09, 3-0)!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μάλλον πίστεψε πως θα κάνει... περίπατο στην έδρα της Βαλένθια, αλλά εν τέλει, έφυγε από το Μεστάγια, με το βαρύ 3-0 (16/09) εις βάρος της! Κι όλα αυτά, στην 5η αγωνιστική της La Liga, δηλαδή στο πρώτο της ματς μετά το εντυπωσιακό 7-0 (28/08) απέναντι στη Ράγιο Βαγεκάνο!

Οι γηπεδούχοι άφησαν την κατοχή στο σύνολο του Σιμεόνε (64% Ατλέτικο Μαδρίτης - 36% Βαλένθια), «χτύπησαν» στις αντεπιθέσεις και όπως δείχνουν τα xGoals τους (0.72) δεν έχουν το δικαίωμα να πιστεύουν πως άξιζαν κάτι καλύτερο.

Παρότι το ηθικό της Βαλένθια θα περίμενε κανείς πως θα είναι «πεσμένο», μετά από τις δύο σερί ήττες που προερχόταν, αλλά μπήκε δυναμικά στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό, πήρε το προβάδισμα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Σέρχι Κανός, έφτιαξε το πρώτο γκολ, με τον Ούγκο Ντούρο να κάνει το 1-0 (5'). Τέσσερα λεπτά μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου (34'), ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ, στο 2-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ροχιμπλάνκος» προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί. Ωστόσο, όχι μόνο δεν τα κατάφεραν, αλλά δέχθηκαν και τρίτο γκολ στο 54', με τον Γκέρα να διαμορφώνει το 3-0 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βαλένθια (Ρούμπεν Μπαράχα): Μαμαρντασβίλι, Κορέια (83' Ταρεγκά), Ντιακαμπί, Μοσκέρα, Γκαγιά (70' Οζκατσάρ), Πεπέλου, Γκέρα, Πέρες, Αλμέιδα (70' Αμαγιά), Κανός (59' Λόπες), Ντούρο (83' Γκιγιαμόν).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Αθπιλικουέτα, Σάβιτς (46' Κορέα), Βίτσελ, Ερμόσο (62' Σαούλ), Ρικέλμε (46' Μολίνα), Γιορέντε, Μπάριος, Λεμάρ (44' Γκάλαν), Γκριεζμάν (62' Χιμένες), Μοράτα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0