Football Talk

Bundesliga: «Διασυρμός» της Φράιμπουργκ από την Ντόρτμουντ – Επόμενη… πρόκληση, ο Ολυμπιακός (video)

Bundesliga: «Διασυρμός» της Φράιμπουργκ από την Ντόρτμουντ – Επόμενη… πρόκληση, ο Ολυμπιακός (video)

Η Φράιμπουργκ μετράει τις πληγές της ενόψει του ματς με τους «ερυθρόλευκους» έχοντας υποστεί μία βαριά ήττα με ανατροπή από την Ντόρτμουντ (2-4,16/9). Για ακόμη μία φορά εξαιρετικός ο Τσάβι Σίμονς, έδωσε την ώθηση στους «ταύρους» για το 3-0 της Λειψίας επί της Άουγκσμπουργκ.  

Φράιμπουργκ – Μπορούσια Ντόρτμουντ (2-4)

Ο Χούμελς στο 11ο λεπτό διεκδίκησε μία κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, η οποία κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Η Φράιμπουργκ άργησε να βγάλει αντίδραση αλλά λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (45+3’), ισοφάρισε με γκολ του Λούκας Χέλερ.

Στο  45+6’, ο Νίκολας Χέφλερ έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με πλεονέκτημα, σημειώνοντας γκολ για το 2-1.

Η Μπορούσια στο 60’ έφερε και πάλι το ματς σε ισορροπία, αυτή τη φορά με ενέργεια του Φύλγκρουγκ. Στο 88ο λεπτό, οι παίκτες του Τέρζιτς βρήκαν και πάλι δίχτυα, με τον Χούμελς να διπλασιάζει τα τέρματά του, για το 2-3.

Τα… δεινά δεν είχαν τέλος για τη Φράιμπουργκ, η οποία δέχθηκε και τέταρτο γκολ, με τον Μάρκο Ρέους να βάζει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, στο 90+2’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-4 υπέρ των Βεστφαλών.

Οι παίκτες του Στράιχ θα πρέπει να ανασυνταχθούν μετά από την ευρεία αυτή ήττα, διότι ακολουθεί το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League (21/9).



Βόλφσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου (2-1)

Στο 12ο λεπτό, ο Γουίντ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ύστερα από πολύ ωραία σέντρα του Μάιερ, για το 1-0.

Οι παίκτες της Ουνιόν ισοφάρισαν στο 28’ ύστερα από κεφαλιά του Γκόσενς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε πολύ σωστά τη σέντρα του Λαϊντουνί.

Μετά τη συμπλήρωση του μισαώρου, η Βόλφσμπουργκ ανέκτησε το προβάδισμα με ατομική ενέργεια του Γιόακιμ Μέλε, με το σκορ του αγώνα να διαμορφώνεται σε 2-1.


Κολωνία – Χόφενχαϊμ (1-3)

Τα «ερίφια» πήραν ένα προβάδισμα - αστραπή. Ούτε ένα λεπτό δεν χρειάστηκε ο Κράμαριτς για να σκοράρει για το 1-0!

Στο 28’, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα γκολ τους αυτή τη φορά με τον Γκρίλιτς να ευστοχεί έχοντας δει μπροστά του την κενή εστία.

Στο 58ο λεπτό, ο Μπέιερ έκανε ακόμα δυσκολότερα τα πράγματα για τους παίκτες της Κολωνίας, βρίσκοντας δίχτυα για το 0-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 61΄, έπειτα από σουτ του Σάλκε διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

 

Λειψία – Άουγκσμπουργκ

Οι «ταύροι» είχαν επιβάλει τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι και σκόραραν ασταμάτητα κατά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Τσάβι Σίμονς κέρδισε στις «εναέριες μονομαχίες» και έκανε το 1-0 στο 7’ με κεφαλιά, για να έρθει ο Οπέντα στο 12’ να αυξήσει σε 2-0.

Στο 27ο λεπτό, το τρίτο «χτύπημα» των παικτών της Λειψίας. Ο Ντέιβιντ Ράουμ βρήκε ωραία την μπάλα εντός της περιοχής και την έστειλε στα δίχτυα του Φιν Ντάμεν, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα σε 3-0.



Μαίντζ – Στουτγκάρδη

Ο Σερού Γκιρασί έθεσε την ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες σε θέση οδηγού, σκοράροντας για το 0-1 μετά από μία εντυπωσιακή κούρσα μέσα στην μεγάλη περιοχή των αντιπάλων.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 70’ με τον Λεάντρο Μπαρέιρο, ο οποίος ευστόχησε για το 1-1.

Η Στουτγκάρδη βρέθηκε μπροστά στο σκορ (1-2) στο 85’, πάλι με τον Γκιρασί που ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. Ο 27χρονος επιθετικός δοκίμασε μία κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει εντός στόχου.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0