Football Talk

Γιουβέντους – Λάτσιο 3-1: Βλάχοβιτς και Κιέζα υπερασπίστηκαν την τιμή της έδρας τους

Γιουβέντους – Λάτσιο 3-1: Βλάχοβιτς και Κιέζα υπερασπίστηκαν την τιμή της έδρας τους

Τέταρτη αγωνιστική για το ιταλικό πρωτάθλημα με τη Γιουβέντους να κάνει ντου από νωρίς στο «Αλιάνζ Στάντιουμ» και την Λάτσιο να αδυνατεί να συμβαδίσει, με τελικό σκορ 3-1.

Η Γιουβέντους υποδέχτηκε τους «Λατσιάλι» για λογαριασμό της τέταρτης αγωνιστικής, με την ομάδα του Αλέγκρι να μην αφήνει πολλά περιθώρια στην αντίπαλό της.

Από πολύ νωρίς βρήκε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 11’, η σέντρα του Λοκατέλι βρίσκει τον Βλάχοβιτς μέσα στην περιοχή, ο οποίος ελέγχει την μπάλα και την στέλνει μέσα από το δεξί δοκάρι. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, το γκολ μέτρησε και ο 23χρονος Σέρβος διεθνής πανηγύρισε έξαλλα.

Στο 26’ ο Φεντερικό Κιέζα, μετά από ασίστ του Ραμπιό, εκτέλεσε σουτ από την μεγάλη περιοχή, το οποίο κατέληξε μέσα από το αριστερό δοκάρι και έδωσε προβάδισμα στους «μπιανκονέρι».

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, η Λάτσιο προσπάθησε να «προλάβει» την αντίπαλο, με τον Λουίς Αλμπέρτο να στέλνει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας στο 64’ και να δίνει ελπίδες στην ομάδα του.

«Ξινό» βγήκε το γκολ, αφού ο Βλάχοβιτς σκόραρε εκ νέου στο 67’ με ένα μακρινό σουτ, αφήνοντας τον Πρόβεντελ αβοήθητο. Το ματς κατέληξε 3-1 και το Τορίνο πανηγύρισε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Στσέσνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, ΜακΚένι (72’ Γουεά), Μιρέτι (59’ Φατζόλι), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (59’ Καμπιάσο), Βλάχοβιτς (86’ Κιν), Κιέζα (83’ Μίλικ)

Λάτσιο (Μ. Σάρι): Πρόβεντελ, Μάρουσιτς, Καζάλε, Ρομανιόλι, Χισάι (46’ Πελεγκρίνι), Καμαντά (78’ Γκεντουζί), Κατάλντι (46’ Χίλα), Λουίς Αλμπέρτο, Φελίπε Άντερσον (73’ Πέδρο), Ιμόμπιλε (68’ Καστεγιάνος), Τζακάνι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0