Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις 2-3: Ο Εμπαπέ το… πάλεψε, αλλά οι Νικαιώτες πήραν «διπλό» μετά από 14 χρόνια (video)

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις 2-3: Ο Εμπαπέ το… πάλεψε, αλλά οι Νικαιώτες πήραν «διπλό» μετά από 14 χρόνια (video)

Άνευρη, χωρίς διάθεση και με πολλές αμυντικές αδυναμίες. Η ποιότητα των παικτών της Παρί Σεν Ζερμέν δεν «καλύπτει» όλες τις δυσλειτουργίες που αναδεικνύει η ομάδα και… ούτε αυτός ο τρομερός Κιλιάν Εμπαπέ αρκεί στον Λουίς Ενρίκε!

Μία Παρί γεμάτη… προβλήματα! Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ηττήθηκε στην έδρα της από τη Νις για πρώτη φορά έπειτα από 14 χρόνια (3-2) και οι Παριζιάνοι φαίνεται να βρίσκονται σε κρίση από την 5η κιόλας αγωνιστική της Ligue 1.

Ο Εμπαπέ δεν μπόρεσε να τα κάνει όλα… μόνος του, αφού ακόμα και το δικό του λάθος, που οδήγησε σε γκολ των φιλοξενούμενων στο 21’ με τον Τερέμ Μοφί, το διόρθωσε. Σκόραρε στο 29’, έπειτα από σέντρα του Ασράφ Χακίμι, όμως η Νις εκμεταλλεύτηκε κάθε αμυντική αδυναμία των Παριζιάνων.

Ο Γκαετάν Λαμπόρντ στο 53’ και ο Μοφί ξανά (69’), έδωσαν «μαξιλαράκι ασφαλείας» στην ομάδα του Φαριόλι, η οποία έφυγε με το «διπλό» από το Παρίσι για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια, καθώς… ούτε το «μαγικό» γκολ του Εμπαπέ στο 87’ μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Παρί Σεν Ζερμέν (Λ. Ενρίκε): Ντοναρούμα, Ερναντές, Σκρίνιαρ, Περέιρα, Χακίμι, Βιτίνια, Σολέρ, Ζαίρε Εμερί, Εμπαπέ, Ντεμπελέ, Ράμος.

Νις (Φ. Φαριόλι): Μπούλκα, Μπαρντ, Ντάντε, Τοντιμπό, Λοτόμπα, Ενταγισιμιγιέ, Τουράμ, Σανσόν, Ντιόπ, Λαμπόρντ, Μοφί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0