Football Talk

Μπάγερν – Λεβερκούζεν 2-2: «Λυτρωτής» Παλάσιος, τρομερός Χραντέτσκι και νικητές οι… θεατές (video)

Μπάγερν – Λεβερκούζεν 2-2: «Λυτρωτής» Παλάσιος, τρομερός Χραντέτσκι και νικητές οι… θεατές (video)

Ασύλληπτο ματς, με μοναδικούς κερδισμένους όσους το… παρακολούθησαν. Μπάγερν Μονάχου και Λεβερκούζεν έπαιζαν έχοντας «ξεχάσει» τι σημαίνει άμυνα (2-2) και ο Εζέκιελ Παλάσιος «λύτρωσε» τις «ασπιρίνες» στο φινάλε. Καθοριστικός ο Λούκας Χραντέτσκι, δεν αποδείχθηκε μοιραίος εν τέλει ο… Βίκτορ Μπονιφάς.

Αυτή είναι η… Bundesliga! Τρομερό παιχνίδι, με ασταμάτητο ρυθμό και μεγάλους νικητές τους… θεατές, καθώς Μπάγερν Μονάχου και Λεβερκούζεν μοιράστηκαν από… έναν βαθμό (2-2), στην 4η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Παλάσιος στο φινάλε με πέναλτι γλύτωσε τον Τσάμπι Αλόνσο από τους «πονοκεφάλους» και τις… «ασπιρίνες», ο Μπονιφάς δεν αποδείχθηκε ο μοιραίος, ενώ εύσημα αξίζει και ο Χραντέτσκι, που κράτησε «όρθιους» τους φιλοξενούμενους» με τις επεμβάσεις του.

Ο Χάρι Κέιν άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς στο 7’ με κεφαλιά, όμως το «έργο» δεν ήταν τόσο εύκολο όσο… φάνταζε. Ο Γκριμάλδο στο 24’ με μία απίστευτη εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1 για την Λεβερκούζεν, ενώ ο Μπονιφάς έχασε τρεις «πρωτοκλασάτες» ευκαιρίες για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Χραντέτσκι έκανε δύο σπουδαίες επεμβάσεις στις προσπάθειες των Σανέ (42’) και Γκνάμπρι (45’) και διατήρησε τον δείκτη του σκορ στην ισοπαλία, ενώ σταμάτησε και το διαγώνιο σουτ του Μίλερ στο 57ο λεπτό.

Ο Βιρτς σημάδεψε το δοκάρι στο 78’, ο Μπονιφάς συνέχισε να… σπαταλά ευκαιρίες και η Μπάγερν την «τιμώρησε». Ο Τελ γύρισε ωραία την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Γκορέτσκα ήρθε για να την στείλει στα δίκτυα και να βάλει μπροστά στο σκορ τους Βαυαρούς.

Ωστόσο, στο 90+4’ η Λεβερκούζεν κέρδισε πέναλτι, έπειτα από παράβαση του Ντέιβις. Ο Παλάσιος ευστόχησε από τα «11» βήματα, ο Τσάμπι Αλόνσο γλύτωσε τις… «ασπιρίνες» για αυτό το βράδυ και οι δύο ομάδες έμειναν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Μπάγερν Μονάχου (Τ. Τούχελ): Ούλραϊχ, Ντέιβις, Κιμ, Ουπαμεκανό, Λάιμερ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μίλερ, Σανέ, Κέιν.

Λεβερκούζεν (Τ. Αλόνσο): Χραντέτσκι, Ταπσόμπα, Ταχ, Κοσούνου, Γκριμάλδο, Τσάκα, Άντριχ, Φρίμπονγκ, Βιρτς, Χόφμαν, Μπονιφάς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0