Football Talk

«Ξέσπασε» η μητέρα του Μαγκουάιρ: «Να μην το περάσουν αυτό άλλα παιδιά, δεν είναι αποδεκτό!»

«Ξέσπασε» η μητέρα του Μαγκουάιρ: «Να μην το περάσουν αυτό άλλα παιδιά, δεν είναι αποδεκτό!»

Την δική της άποψη παρέθεσε η μητέρα του Χάρι Μαγκουάιρ, αναφορικά με την κριτική που δέχεται ο γιος της τις τελευταίες ώρες, μετά το φιλικό της εθνικής Αγγλίας με την Σκωτία.

Για ακόμη μία φορά, ο Χάρι Μαγκουάιρ έχει βρεθεί στο επίκεντρο, για αρνητικό λόγο και πάλι, και η μητέρα του αποφάσισε να τοποθετηθεί. Θεωρεί πως όλο αυτό δεν είναι αποδεκτό, επισήμανε πως ο γιος της παλεύει για την ομάδα και την χώρα του και ευχήθηκε πως δεν θέλει άλλο παιδί να περάσει κάτι ανάλογο.

Διαβάστε την ανάρτησή της:

«Ως μητέρα, βλέποντας το επίπεδο των αρνητικών και υβριστικών σχολίων που δέχεται από ορισμένους οπαδούς, ειδικούς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ντροπιαστικό και εντελώς απαράδεκτο για κάθε τομέα της ζωής, πόσο μάλλον για κάποιον που δουλεύει σκληρά για τον σύλλογο και τη χώρα.

Ήμουν εκεί στις κερκίδες ως συνήθως, δεν είναι αποδεκτό αυτό που έχει δημιουργηθεί για το τίποτα.

Καταλαβαίνω ότι στον κόσμο του ποδοσφαίρου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, θετικά και αρνητικά, αλλά αυτό που λαμβάνει ο Χάρι έχει ξεπεράσει κατά πολύ το ποδόσφαιρο.

Για μένα το να τον βλέπω να περνάει ό,τι περνάει δεν είναι εντάξει. Δεν θα ήθελα να βλέπω άλλους γονείς ή παίκτες να περνούν αυτό στο μέλλον, ειδικά τα νεαρά αγόρια και κορίτσια που κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα".

Ο Χάρι έχει τεράστια καρδιά και είναι καλό που είναι ψυχικά δυνατός και μπορεί να το χειριστεί, καθώς άλλοι μπορεί να μην είναι σε θέση να το χειριστούν».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0