Football Talk

Φιλικό στην OPAP Arena: Ελλάδα - Νέα Ζηλανδία, για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

Φιλικό στην OPAP Arena: Ελλάδα - Νέα Ζηλανδία, για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας, η Εθνική ομάδα θα συναντήσει τη Νέα Ζηλανδία στις 17 Νοεμβρίου, στην OPAP Arena, με στόχο να προετοιμαστεί για το κρίσιμο ματς με τη Γαλλία.

Τη Νέα Ζηλανδία θα αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα πριν από το κρίσιμο ματς με τη Γαλλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τον πρώτο αγώνα της ιστορίας τους θα δώσουν οι Εθνικές Ομάδες Ελλάδας και Νέας Ζηλανδίας την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στην OPAP Arena. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία θα έχει φιλικό χαρακτήρα, εντάσσεται στο πλαίσιο προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας για τον τελευταίο αγώνα της στα European Qualifiers εναντίον της Γαλλίας στις 21 Νοεμβρίου στην OPAP Arena.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει ομάδα της Ωκεανίας ύστερα από 43 χρόνια (11/11/1980, Ελλάδα-Αυστραλία 3-3, «Απόστολος Νικολαΐδης»), καθώς η Αυστραλία δεν ανήκει πλέον στη συγκεκριμένη συνομοσπονδία και από το 2006 αγωνίζεται στην ασιατική ζώνη.

Ελλάδα και Αυστραλία έχουν αναμετρηθεί συνολικά 11 φορές, όλες σε φιλικά παιχνίδια, αμφότερες μετρούν από 4 νίκες, με 3 παιχνίδια να έχουν λήξει ισόπαλα.

Τελευταία αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν στις 7 Ιουνίου 2016 στο Etihad Stadium της Μελβούρνης, όπου η Εθνική είχε επικρατήσει με 2-1 χάρη στα γκολ του Μήτρογλου στο 8ο λεπτό και του Μανιάτη στο 20ό με σουτ πίσω από το κέντρο του γηπέδου. Ο Σάνσμπορι μείωσε στο 58ο λεπτό για την Αυστραλία. Τρεις ημέρες πριν η Αυστραλία νίκησε 1-0 την Εθνική Ομάδα στο Σίδνεϊ με σουτ του Λέκι στο 90ο λεπτό.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0