Football Talk

Διερμηνέας κατηγορεί τον Καρβαχάλ για σεξουαλική παρενόχληση Ρωσίδας σερβιτόρας: «Ήθελε να βάλει το όργανό του στον λαιμό της»

Διερμηνέας κατηγορεί τον Καρβαχάλ για σεξουαλική παρενόχληση Ρωσίδας σερβιτόρας: «Ήθελε να βάλει το όργανό του στον λαιμό της»

Ένας διερμηνέας της Εθνικής Ισπανίας στο Μουντιάλ του 2018, κατηγόρησε τον Ντάνι Καρβαχάλ για σεξουαλική παρενόχληση μίας Ρωσίδας σερβιτόρας. Ο αμυντικός της Ρεάλ το αρνείται, απαντώντας με ανάρτηση στα social media.

Σε μία καταγγελία προέβη ο Άλεξ Πένια, Μεξικανός που διετέλεσε ως διερμηνέας της Εθνικής Ισπανίας στο Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία. Συγκεκριμένα, κατηγορεί τον Ντάνι Καρβαχάλ για σεξουαλική παρενόχληση, καθώς όπως ισχυρίζεται του ζήτησε να μεταφέρει σε Ρωσίδα σερβιτόρα ότι: «ήθελε να βάλει το όργανό του στον λαιμό της».

Πρόσθεσε ακόμα: «Ήμουν στην κουζίνα, μιλούσα μαζί τους (με τις σερβιτόρες) κι έφτασαν οι Νάτσο Μονρεάλ, Ντάνι Καρβαχάλ και Νταβίντ ντε Χέα. Τους προσκάλεσα να βγούμε να κάνουμε πάρτι μαζί τους.

Πήγαμε σε μια σουίτα ξενοδοχείου, παρήγγειλαν βότκα και ναργιλέ κι εγώ εκτελούσα χρέη μεταφραστή. Ξαφνικά, ο Καρβαχάλ μού ζήτησε να πω σε κάποια ότι ήθελε να της βάλει το όργανό του στον λαιμό της».

Τελικά ο Πένια αναφέρει πως της μετέφερε ότι έχει «όμορφα μάτια».

Ο Ντάνι Καρβαχάλ απάντησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, δηλώνοντας την πρόθεσή του να ακολουθήσει τη νομική οδό.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλες οι πληροφορίες που αναφέρθηκαν στον Τύπο αυτές τις μέρες που αφορούν εμένα είναι εντελώς ψευδείς.

Από τη συμμετοχή μου σε πολιτικά κόμματα μέχρι μια σεξουαλική επίθεση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία.

Θεωρώ απολύτως λυπηρό και εξαιρετικά λεπτό που τα μέσα ενημέρωσης έχουν το δικαίωμα να γράφουν ατιμώρητα, δίνοντας αξιοπιστία στα λόγια τρίτων, σπιλώνοντας το όνομα και την τιμή μου.

Έχω ήδη κινηθεί νομικά

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0