Football Talk

Πρώην σκάουτερ της Ρεάλ: «Δεν νομίζω πως ο Έντρικ είναι 17, το ίδιο έγινε με τον Φαλκάο!» (video)

Πρώην σκάουτερ της Ρεάλ: «Δεν νομίζω πως ο Έντρικ είναι 17, το ίδιο έγινε με τον Φαλκάο!» (video)
Ο Μανόλο Ρομέρο αμφισβητεί «ανοιχτά» πως το νέο wonderkid της Ρεάλ Μαδρίτης είναι 17 ετών, τονίζοντας πως ο Ραδαμέλ Φαλκάο ήρθε στην Ευρώπη ως γεννηθείς του 1986, ενώ ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερος!
«Φωτιές» άναψαν οι δηλώσεις του πρώην σκάουτερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μανόλο Ρομέρο. Ένας άνθρωπος ειδικών... αποστολών επί 20 χρόνια για τους «μερένγκες», αφού αναζητούσε παίκτες στην περιοχή της παραδοσιακής τους αντιπάλου: την Καταλονία, όπου εδρεύει η Μπαρτσελόνα!

«Πάντα είχα μια αμφιβολία με τον Έντρικ, για το αν η ηλικία που λένε ότι έχει, είναι σωστή. Σωματικά είναι πολύ δυνατός και πάντα θυμάμαι την άγνωστη ιστορία του Ραδαμέλ Φαλκάο, που ήρθε στην Ευρώπη σε μεγαλύτερη ηλικία από αυτήν που έλεγαν ότι είχε» ανέφερε χαρακτηριστικά, στην εκπομπή «El Bar» του Cadena SER.

«Θυμάμαι ότι ένας από τους ανωτέρους μου στη Ρεάλ Μαδρίτης, πήγε να δει έναν αγώνα μεταξύ της Κολομβίας και της Ουρουγουάης σε ένα πρωτάθλημα Νότιας Αμερικής. Την επόμενη μέρα στην εφημερίδα, εμφανίστηκε μια φωτογραφία από την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί. Ο πατέρας του Ραδαμέλ ήταν εκεί, ο οποίος ήταν επίσης διεθνής παίκτης, και μπορούσες να δεις ένα αγόρι που ήταν ο Φαλκάο. Χρειαζόταν μόνο να κοιτάξεις την ημερομηνία του αγώνα για να επιβεβαιώσεις την διαφορά ηλικίας. Κάτι για το οποίο μίλησε αργότερα και ο Πάτσο Ματουράνα» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Marca, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η πραγματική ηλικία του Ραδαμέλ Φαλκάο «σηκώνει» συζήτηση.

Το 2013, ο διευθυντής του σχολείου του Σαν Πέδρο Κλαβέρ στην Μπουκαραμάνγκα, όπου παρακολουθούσε μαθήματα στην ηλικία των 5 ετών, επιβεβαίωσε πως ο Κολομβιανός επιθετικός γεννήθηκε το 1984.

«Για να ενταχθούν στο σχολείο, προσκομίζεται ληξιαρχική πράξη. Μπήκε στην τάξη των πεντάχρονων παιδιών το 1989» τόνιζε. Ο Φαλκάο είχε χαρακτηρίσει ως «γελοία» τα ρεπορτάζ που καταπιανόντουσαν με την ηλικία του. Πάντως, όσα υποστηρίζει ο Μανόλο Ρομέρο φαίνεται να επιβεβαιώνονται από κάποιες πλευρές.

Μένει να φανεί, αν οι υποψίες του πρώην σκάουτερ της Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν βάση και στην περίπτωση του γεννημένου στις 21 Ιουλίου του 2006, Έντρικ.

Άλλωστε, σε έναν χρόνο από τώρα, θα βρίσκεται στην Ισπανία, έχοντας «κλείσει» τα 18 του, σε μία μεταγραφή από την Παλμέιρας στη Ρεάλ, που ολοκληρώθηκε έναντι 35 εκατ. ευρώ και ίσως φτάσει μέσω μπόνους, στα 60! Τέτοιες τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μείνουν αναπάντητες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0