Football Talk

Γερμανία – Γαλλία 2-1: Αλλαγή προπονητή και επιτέλους νίκη για τα «πάντσερ»

Γερμανία – Γαλλία 2-1: Αλλαγή προπονητή και επιτέλους νίκη για τα «πάντσερ»

Με τον Χάνσι Φλικ να αποτελεί παρελθόν από την Εθνική του ομάδα, η Γερμανία επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην Γαλλία (2-1) μετά από το σερί ηττών που διήρκησε για τρεις αγώνες.

Με την απόλυση του Χάνσι Φλικ να είναι γεγονός κάτι φαίνεται να άλλαξε στην Εθνική Γερμανίας. Τα «πάντσερ» παρουσιαστήκαν έτοιμα για την φιλική αναμέτρηση με την Γαλλία και με μία αρκετά πειστική εμφάνιση πήραν μία νίκη… ψυχολογίας.

Γρήγορο προβάδισμα για τους γηπεδούχους που μπήκαν με… φόρα. Ο Χένρικς στο 4ο λεπτό βρήκε τον Μίλερ στην καρδιά της γαλλικής άμυνας και «εκτέλεσε» με δυνατό σουτ τον Μενιάν.

Στο 30ο λεπτό ο Κόλο Μουανί απείλησε με ένα δυνατό σουτ εντός περιοχής, με την μπάλα όμως να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια.

Στο 87ο λεπτό ο Χάβερτς βρήκε με μία εξαιρετική πάσα τον Σανέ με τον εξτρέμ της Μπαγερν Μονάχου να μην χάνει την ευκαιρία για το 2-0.

Στο 89’ ο Γκριεζμάν απλώς μείωσε για την Γαλλία από τα 11 βήματα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γερμανία (Ρ. Φέλερ): Τερ Στέγκεν, Ταχ, Ζίλε, Ρούτινγκερ, Χένρικς (78’ Γκόσενς), Γκιντογκάν (25’ Γκρος), Τσαν, Σανέ, Βιρτς (78’ Χόφμαν), Γκνάμπρι (64’ Μπραντ), Τόμας Μίλερ (64’ Χάβερτζ)

Γαλλία (Ν. Ντεσάμπ): Μενιάν, Παβάρντ (65’ Κουντέ), Τοντιμπό, Σαλιμπά, Τέο Ερνάντεζ, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Κομάν (65’ Ντεμπελέ), Ραμπιό (78’ Φοφανά), Γκριεζμάν, Κολο Μουανί (65’ Τουράμ)


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0