Football Talk

Προκριματικά EURO 2024,1ος Όμιλος: Δεύτερο «χαστούκι» στην Κύπρο οι Ίβηρες – 25 γκολ σε 26 ματς ο Χάαλαντ! (video)

Προκριματικά EURO 2024,1ος Όμιλος: Δεύτερο «χαστούκι» στην Κύπρο οι Ίβηρες – 25 γκολ σε 26 ματς ο Χάαλαντ! (video)

Οι ασταμάτητοι Ισπανοί «διέλυσαν» και πάλι την Κύπρο (12/9)! Οι παίκτες του Ντε Λα Φουέντε δεν σταματούσαν να… παραβιάζουν την εστία του Μολ, σημειώνοντας έξι γκολ. Στο Όσλο, ο Χάαλαντ έκανε ξανά αισθητή την παρουσία του αγγίζοντας τα 25 γκολ σε μόλις 26 εμφανίσεις με τη Νορβηγία.  


Ισπανία - Κύπρος (6-0)

Οι Ισπανοί προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό με γκολ του Γκάβι, ύστερα από πολύ ωραία σέντρα του Νίκο Γουίλιαμς.

Ο 21χρονος επιθετικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο λίγα λεπτά αργότερα (33’) έκανε το 2-0 για την ομάδα του Ντε Λα Φουέντε.

Ο Μοράτα σημείωσε γκολ στο 39’ αλλά ύστερα από έλεγχο διαπιστώθηκε πως βρισκόταν σε αντικανονική θέση και ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το 3-0 το έκανε ο Χοσελού στο 70ο λεπτό και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Καρβαχάλ έβγαλε στον 33χρονο μία ψηλή σέντρα και εκείνος την έστειλε με κεφαλιά στα δίχτυα.

Η παράσταση των Ισπανών δεν είχε τελειώσει εκεί. Ο Φέραν Τόρες στο 73’ έκανε το 4-0 με τον 31χρονο μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης να μοιράζει ακόμα μία ασίστ.

Οι Κύπριοι δεν είχαν καταφέρει να πάρουν ανάσα στο δεύτερο ημίχρονο. Δέχθηκαν και 5ο γκολ από τους Ίβηρες στο 78’ με τον Αλεχάντρο Μπαένα να βάζει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Ο Φέραν Τόρες βρήκε ανοιχτό τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 83ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 6-0.



Νορβηγία – Γεωργία (2-0)

Το «βαρύ πυροβολικό» των Σκανδιναβών, ο 23χρονος άσος της Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με κεφαλιά. Μέσα σε μόλις 26 παιχνίδια, ο Νορβηγός φορ έχει ήδη απολογισμό 25 γκολ με την Εθνική του ομάδα.

Ο Χάαλαντ προσπάθησε να απειλήσει ξανά και πάτησε περιοχή στο 28’ όταν ένας αμυντικός τον ανέτρεψε. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν την επανεξέταση της φάσης αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Μπορεί το 2-0 να μην έγινε από το πέναλτι, ο Όντενγκααρντ όμως φρόντισε να διευρύνει το προβάδισμα με άλλον τρόπο. Στο 33ο λεπτό, πήρε μπάλα από τον Μούσα και σκόραρε.

Οι Γεωργιανοί κατάφεραν να μειώσουν με τον Ζιβζιβάτζε μία ανάσα πριν το τελευταίο σφύριγμα (90+1’) διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 2-1.


www.bnsports.gr

      

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0