Football Talk

Ανδόρα U21 - Ελλάδα U21 0-1: Με «χρυσό» Τζόλη, έκανε το καθήκον της και... εις αύριον τα σπουδαία! (video)

Ανδόρα U21 - Ελλάδα U21 0-1: Με «χρυσό» Τζόλη, έκανε το καθήκον της και... εις αύριον τα σπουδαία! (video)
Το πάθημα με τη Λευκορωσία έγινε... μάθημα για την Εθνική Ελπίδων, η οποία έφυγε με το διπλό από την Ανδόρα (1-0) και επικεντρώνεται πλέον στα απαιτητικά ματς που ακολουθούν με Κροατία και Πορτογαλία.
Ένα και να... καίει. Το γκολ του Χρήστου Τζόλη αρκούσε στην Εθνική Ελπίδων για να πάρει τη νίκη, που ήταν και το ζητούμενο στην έξοδο στην Ανδόρα, και να ατενίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την επόμενη μέρα του ομίλου.
Η καλά στημένη άμυνα της Ανδόρας δημιούργησε προβλήματα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που δεν μπορούσε να φτάσει στην τελική προσπάθεια. Το πλασέ του Κρυσπάκου στο 24' κατέληξε άουτ, ενώ το δυνατό σουτ του Κίτσου λίγο αργότερα, σταμάτησε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Ίδια η κατάληξη και από την προσπάθεια του Σουρλή, με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας βρήκε το γκολ που έψαχνε από πολύ νωρίς. Ο Σουρλής μοίρασε για τον Τζόλη στο 49' και εκείνος με ωραίο πλασέ σκόραρε το «χρυσό» γκολ. Μέχρι το τελικό σφύριγμα η Ελλάδα είχε τα ηνία, οι αντεπιθέσεις της Ανδόρας δεν βρήκαν... τόπο και έτσι η Εθνική Ελπίδων έφτασε του 4 βαθμούς, βρισκόμενη στη δεύτερη θέση. Ακολουθούν οι απαιτητικές αναμετρήσεις με Κροατία και Πολωνία.

Ελλάδα: Τζολάκης, Κίτσος, Κωνσταντόπουλος, Χρυσόπουλος, Τσοπούρογλου (46' Κουρφαλίδης), Σουρλής (86' Δαρέλας), Μεταξάς, Κρυπαράκος, Τζόλης (90+2' Παναγιώτου), Κούτσιας (66' Μπελεβώνης), Νίνο (46' Νιάρχος).

Πρόγραμμα:

Λευκορωσία - Πορτογαλία 0-5
Ανδόρα - Ελλάδα 0-1
Ν. Φερόε - Κροατία 2-4

Βαθμολογία:

1. Πορτογαλία 6β. (2 ματς)
2. Ελλάδα 4β. (2 ματς)
3. Ν. Φερόε 4β. (3 ματς)
4. Ανδόρα 3β. (5 ματς)
5. Λευκορωσία 3β. (5 ματς)
6. Κροατία 3β. (1 ματς)

Επόμενη αγωνιστική (13/10)

Ελλάδα - Κροατία
Πορτογαλία - Λευκορωσία

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0