Football Talk

ΑΕΚ: Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα στο Μπράιτον

ΑΕΚ: Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα στο Μπράιτον
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της πρεμιέρας του Europa League με την Μπράιτον για όσους φίλους της Ένωσης θέλουν να δουν από κοντά το ματς στην Αγγλία.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ξεκινήσει την πορεία της στους ομίλους του Europa League με την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπράιτον να είναι πρώτη. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (12/9) πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τους φιλάθλους της που θέλουν να δουν από κοντά το ματς στην Αγγλία με τις τιμές τους είναι στα 30 ευρώ.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι αρχίζει μέσω του aekfc.gr η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Μπράιτον (21/9 – 22.00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 30 ευρώ.

Όσοι φίλαθλοι ολοκληρώσουν την προαγορά τους θα λάβουν στο mail τους επιβεβαιωτικό μήνυμα, ενώ θα υπάρξουν νεότερες ενημερώσεις για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων, καθώς και για οδηγίες μετάβασης στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0