Football Talk

Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε, η ΑΕΚ και ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε, η ΑΕΚ και ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνεθ
Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, με τον Ποντένσε να δηλώνει «ετοιμοπόλεμος» και τον Μαρτίνεθ να έχει πολλές επιλογές για την επιθετική του γραμμή.
Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Ολυμπιακό μετά το τριήμερο ρεπό λόγω των Εθνικών ομάδων και πλέον όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ στην OPAP Arena. Μπορεί να βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο «ερυθρόλευκοι» έχοντας ήδη το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα θέλουν να κάνουν μια ισχυρή δήλωση ενόψει των προθέσεων τους για την φετινή χρονιά και να πάρουν μια νίκη που θα τους φέρει στο +8 από την «Ένωση» με ματς περισσότερο.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είδε το ρόστερ του, ειδικά σε ότι αφορά τους μεσοεπιθετικούς, να αποκτά άλλη διάσταση τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου καθώς οι προσθήκες των Ποντένσε, Σολμπάκεν και Γιόβετιτς γεμίζουν με ποιότητα και επιλογές την ομάδα. Τρεις ποδοσφαιριστές που ξεχειλίζουν από ποιότητα και εμφανίζονται έτοιμοι για να μπουν στη «μάχη» την Κυριακή κιόλας. Κι αν ο Νορβηγός και ο Μαυροβούνιος έχουν το μειονέκτημα της πως πήγαν στις Εθνικές τους ομάδας και έχασαν προπονήσεις, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Πορτογάλο που έχει ανεβάσει για τα καλά στροφές στον Ρέντη και όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΚ, έστω ως αλλαγή.

Όλα αυτά μάλιστα σε μια στιγμή που η τετράδα Φορτούνη, Μασούρα, Μπιέλ, Ελ Κααμπί έχει βρεί εξαιρετικό ρυθμό με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πετύχει 14 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Πλέον τον λόγο έχει ο Μαρτίνεθ που καλείται να βρει τους καλύτερους την δεδομένη στιγμή ώστε να φύγει η ομάδα του από την έδρα της ΑΕΚ με ένα πολύτιμο τρίποντο. Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, δεδομένοι θα πρέπει να θεωρούνται οι Πασχαλάκης, Ρέτσος, Ροντινέι, Φρέιρε, Καμαρά και Έσε, ενώ σε… ντέρμπι εξελίσσεται η μάχη για το αριστερό άκρο της άμυνας ανάμεσα σε Ορτέγκα και Κίνι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0