Football Talk

ΕΠΟ: «Παραδέχτηκαν το λάθος Κωνσταντινίδης και Φύσσας, η διοίκηση θα ερευνήσει το θέμα»

ΕΠΟ: «Παραδέχτηκαν το λάθος Κωνσταντινίδης και Φύσσας, η διοίκηση θα ερευνήσει το θέμα»

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της παραδέχτηκε το λάθος που έγινε με τις κάρτες στους Έλληνες διεθνείς και τόνισε πως έπονται αποφάσεις.

Σχετικά Άρθρα

Η γκάφα… άνευ προηγούμενου επισημάνθηκε από έναν… Άγγλο, αλλά εκείνος δεν έλαβε ποτέ απάντηση από την ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία παραδέχεται το λάθος της και τόνισε πως οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε λάθος ως προς την προσμέτρηση κίτρινων καρτών και κατ' επέκταση την τιμωρία διεθνών ποδοσφαιριστών, από την ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής.

1.Πρόκειται περί αναμφισβήτητου λάθους, όπως παραδέχονται οι Κώστας Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής και επικεφαλής όλων των Εθνικών Ομάδων και Τάκης Φύσσας, αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, μολονότι το λάθος αυτό δεν είχε καμία πρακτική συνέπεια.

2. Η Διοίκηση, θα ερευνήσει το θέμα συνεκτιμώντας τη συνολική προφορά καθενός στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ειδικότερη προσφορά τους στην Εθνική Ομάδα, θα αποφασίσει δε περί του πρακτέου τις προσεχείς ημέρες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0