Football Talk

Αρμενία – Κροατία 0-1: Ο Αντρέι Κράμαριτς σκοράρει και η «Hrvatska» περνά στην κορυφή (video)

Αρμενία – Κροατία 0-1: Ο Αντρέι Κράμαριτς σκοράρει και η «Hrvatska» περνά στην κορυφή (video)

Αρμενία και Κροατία αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (11/09) στην 6η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Η ομάδα του πιστού στρατιώτη, Λούκα Μόντριτς, πήρε το ματς χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα με τελικό αποτέλεσμα 1-0.

Η Κροατία πίεσε από νωρίς, διακδίκησε μεγαλύτερη κατοχή στη μπάλα, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, και δεν άργησε να πάρει το προβάδισμα, ενώ ο αγώνας  κατέληξε 1-0.

Ο Μπάρισιτς εκτέλεσε στο 14’ ένα ελεύθερο σουτ και ο Κράμαριτς έριξε το ριμπάουντ στην κάτω δεξιά γωνία. Η φάση ελέγχθηκε για πιθανό οφσάιντ, όμως κάθε υπόνοια εξαλήφθηκε από το VAR και οι Κροάτες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε εξίσου ήρεμους ρυθμούς με τους Κροάτες να μην αφήνουν πολύ χώρο στην ομάδα του Πετράκοφ να ανοιχτεί. Αρκετά σουτ που δεν βρήκαν τον τελικό στόχο, όμως τελικά ένα γκολ αποδείχθηκε αρκετό για να πάρουν την νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αρμενία (Ο. Πετράκοφ): Τσαντσάρεβιτς, Αρουτιουνιάν, Καλισίρ, Μκρτσγιάν, Τικνίζιαν, Ίγου (58’ Χοβχανισιάν), Ντασιάν, Μπιτσαχτσιάν (58’ Σερομπιάν), Ράνος (68’ Μπριάσκο), Σπερτσιάν, Ζελαραγιάν

Κροατία (Ζ. Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Στάνισιτς, Σούταλο, Γκβάρντιολ, Μπάρισιτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Ιβανούσεκ (74’ Μάγερ), Κράμαριτς (69’ Πάσαλιτς), Πέτκοβιτς (84’ Μούσα), Πέρισιτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0