Football Talk

«Τελειώνει» από την Πολωνία ο Φερνάντο Σάντος, μετά από μόλις έξι ματς!

«Τελειώνει» από την Πολωνία ο Φερνάντο Σάντος, μετά από μόλις έξι ματς!

Το «στραπάτσο» της Πολωνίας κόντρα στην Αλβανία, φαίνεται πως ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ο Φερνάντο Σάντος, αποχωρεί πρόωρα!

Η ήττα της Πολωνίας από την Αλβανία με 2-0 στα προκριματικά του Euro 2024, όπως φαίνεται οδηγεί τον Φερνάντο Σάντος στην πόρτα της εξόδου όπως μεταφέρουν πολωνικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το ματς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και μόνο αν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ήθελε να φύγει θα βρισκόταν η λύση.

«Δεν παραιτούμαι σήμερα ούτε αύριο. Πρέπει να ρωτήσετε τον πρόεδρο. Αν αποφασίσει ότι η περαιτέρω συνεργασία μας δεν έχει νόημα, θα μιλήσουμε σχετικά με αυτό και σίγουρα θα βρούμε λύση», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Η συμφωνία των δύο πλευρών προέβλεπε την προσπάθεια να δώσει το «παρών» η Πολωνία τόσο στο EURO 2024, όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, με τον Φερνάντο Σάντος στο πάγκο.

Ο Σάντος βέβαια πρόλαβε να καθίσει σε μόλις έξι παιχνίδια στον πάγκο της Πολωνίας, η οποία είναι τέταρτη στον όμιλό της πίσω από Αλβανία, Τσεχία και Μολδαβία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0