Football Talk

Αλβανία - Πολωνία 2-0: Κάνουν ευρωπαϊκά όνειρα οι γείτονες με την παρέα του Λεβαντόφσκι σε... κρίση! (video)

Αλβανία - Πολωνία 2-0: Κάνουν ευρωπαϊκά όνειρα οι γείτονες με την παρέα του Λεβαντόφσκι σε... κρίση! (video)
Με ένα γκολ -και τι γκολ - σε κάθε ημίχρονο, οι άκαμπτοι Αλβανοί κέρδισαν και την Πολωνία με 2-0 στην έδρα τους και... κλείνουν φανερά πλέον το μάτι στα τελικά του Euro 2024 και τα γήπεδα της Γερμανίας.
Θέαμα, ουσία και... όνειρα για τους Αλβανούς. Η ομάδα του Σιλβίνιο συνέχισε το «χαβά» της, έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στον πέμπο όμιλο αήττητη και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του γκρουπ, κοιτάζοντας πλέον στα... μάτια την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού του ερχόμενου καλοκαιριού.
Η εξαιρετική Αλβανία συνεχίζει να κάνει τα... δικά της, στριμώχνοντας ακόμα περισσότερο την παρέα του Λεβαντόφσκι. Οι γείτονες άνοιξαν το σκορ στο 37', με το απίθανο γκολ του Ασάνι από πλάγια θέση εκτός περιοχής, νικώντας τον Σέζνι για το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 62', οι Αλβανοί πήραν «μαξιλαράκι ασφαλείας». Ο Ντάκου κατέβασε υπέροχα την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από πίεση των συμπαικτών του ψηλά, την έφερε μπροστά του και εκτέλεσε από δύσκολη γωνία τον Σέζνι για το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ. 
Η ένταση του παιχνδιού και το διακύβευμά του αποτυπώνεται περίτρανα στις 13 κίτρινες κάρτες που έδειξε ο ρέφερι, με την αρμάδα του Σάντος να ψάχνει από εδώ και πέρα μόνο νίκες για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0